Landslagssjef Roy Hodgson var en stolt mann 3-2-seieren i treningskampen mot Tyskland lørdag. England lå under 0-2, men Harry Kane, Jamie Vardy og Eric Dier snudde matchen for gjestene.

– Dette er en av de beste kampene laget har spilt under min ledelse. Man slår ikke Tyskland hver dag, sa Roy Hodgson etter kampslutt, ifølge BBC.

– Jeg følte resultatet var urettferdig da vi kom under 0-2, for vi skapte de beste sjansene. Å snu kampen var fantastisk. Spillerne fortjener stor ros, la han til.

MATCHVINNER: Eric Dier stanget inn 3-2 for England helt på slutten av kampen. Da kan Tottenham-spilleren slippe jubelen løs. Jamie Vardy og Chris Smalling kommer stormende til for å gratulere. Foto: Kieran McManus / BPI / Digitalsport

Tyskland ledet 2-0 og så ut til å ha god kontroll, men Harry Kane tente et håp da han reduserte til 1-2 etter 61 minutter. Etter 74 minutter utlignet innbytter Vardy med en herlig hælflikk. På overtid ble Tottenham-spiller Dier matchvinner da han headet inn 3-2 forbi Bayern München-keeper Manuel Neuer.– Dette er sesongens høydepunkt for meg. Jeg prøvde å utgjøre en forskjell da jeg kom innpå. Det klarte jeg, og til slutt vant vi kampen, sa Jamie Vardy etter kampslutt, ifølge BBC.

– Jeg ba Jordan Henderson slå corneren på første stolpe. Han la den dit, og jeg fikk hodet på ballen. Jeg er utrolig glad, sa matchvinner Dier.

Se høydepunktene fra kampen øverst i saken!

LES KOMMENTAREN:

Kroos-suser

Tyskland tok kontrollen fra start av på eget gress. Hjemmelaget burde ha ledet etter 27 minutters spill, men Mario Gomez' nettkjenning ble feilaktig annullert for offside. Like før pause fikk vertene likevel nettsus. Real Madrid-spiller Toni Kroos dunket ballen lavt inn i venstre kryss fra distanse.

NEDTRYKT: Jack Butland kunne gjort det bedre på Tysklands første scoring, og vondt ble til verre for keeperen som måtte gå ut med skade like etterpå. Foto: Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic/NTB scanpix

England-keeper Jack Butland burde nok ha reddet skuddet, men virket å være hemmet av en fotskade han pådro seg i forkant av scoringen. Burvokteren måtte forlate banen like etter baklengsmålet.12 minutter etter hvilen doblet Tyskland ledelsen. Sami Khedira fant Mario Gomez inne i boksen, og spissen headet ballen sikkert inn i nettet.

Cruyff-hyllest

Englands spillere virket rådville, men så vartet Tottenhams Harry Kane opp med et øyeblikks magi inne i tyskernes boks. Kane vendte seg fint fri med en Cruyff-finte, kanskje til ære for nylig avdøde Johan Cruyff, før han så dunket ballen i mål via venstre stolpe. Dermed fikk gjestene håp igjen.

ELEGANT: Jamie Vardy kom rett fra benken og satte inn 2-2 - med hælen. Foto: Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic/NTB scanpix

13 minutter etter bølget det tyske nettet igjen. Liverpool-back Nathaniel Clyne slo inn fra høyre, og Leicester-spiss Vardy sørget på vakkert vis for at lagene var like langt. Like før slutt sendte Dier gjestenes fans til himmels. Kampen endte 3-2 til bortelaget.– Det er ergerlig å tape etter å ha ledet 2-0, men England fortjente nok å vinne kampen. Jeg tror dette var en god lærepenge for oss, sa Tyskland-trener Joachim Löw etter kampslutt, ifølge DPA.

Tottenhams Danny Rose fikk for øvrig sin landslagsdebut for England i lørdagens kamp. Backen spilte hele oppgjøret.