Lørdag fikk Tore Reginiussen en halvtime på den sentrale midtbanen da Rosenborgs andrelag slo Steinkjer 4-1, og så godt som sikret opprykket til andredivisjon.

Søndag kan eliteserietittelen bli Rosenborgs. Det eneste hinderet er Bodø/Glimt på Lerkendal, etter at Aalesund overraskende slo Stabæk hele 4-1 på Nadderud.

— Det gjør det lettere for oss, men vi hadde intensjon om å gjøre jobben selv. Planen vår er å vinne flest mulig av de kampene vi har igjen, sier Reginiussen til adressa.no.

Vil ta gull på Lerkendal

Samtidig innrømmer han at det frister å sikre gullet på egen stadion.

— Det hadde vært veldig artig å ta gullet på Lerkendal. Det er noe ekstra det, og det kunne vært et fint comeback på Lerkendal for min del. Det blir en fin kveld om vi gjør jobben i morgen, sier midtstopperen.

Søndagens kamp blir hans første i eliteseriekamptropp på Lerkendal siden han ble skadet i sesongåpningen.

Men Reginiussen vil ikke se for seg hvordan gullhyllesten fra tribunen blir dersom Bodø/Glimt blir slått.

— Vi skal ikke tenke på hyllesten før kampen er spilt. Det blir en veldig feil inngang. Vi får gjøre jobben og være så proff og god som vi har vært i hele år. Da blir det tøft selv for Glimt, sier Reginiussen, og minner om at nordlendingene er et av formlagene i eliteserien.

Gamst-hattrick

Det var en annen finnmarking – Morten Gamst Pedersen – som ble den store helten da andrelaget sikret opprykket med storseieren over Steinkjer. Gamst Pedersen scoret tre av målene, ett av dem etter å ha skrudd ballen direkte i mål fra corner.

— Det er viktig for klubben å få opp andrelaget. Jeg skal ikke ha mye av æren for det. Det var fint å få noen minutter, og få spilt på seg litt kamperfaring selv om nivået er lavt. Det er den viktigste grunnen til å rykke opp. Ungguttene trenger enda bedre matching, sier Reginiussen, som selv bare skulle få seg en liten økt i og med at det er ny kamp søndag.

— Det har vært veldig greit å få noen kamper med drakten, og få pustet og løpt litt på full bane, sier han.