Etter at Stabæk først sa nei til Trabzonspor kom den tyrkiske klubben tilbake med et tilbud om mer penger umiddelbart, slik at Stabæk i går kveld regnet med enighet om en overgang.

– Trabzonspor har muntlig bekreftet at de vil etterkomme alle kravene vi hadde, sa mediesjef Håkon Bjercke til Aftenposten.no i går.

BILDEGALLERI: Alanzinhos tid i Stabæk

I natt bekreftet også Trabzonspor at klubbene har kommet til en muntlig enighet i München.

– Vi er muntlige enige med Alanzinho om en fireårskontrakt, og vi er veldig godt fornøyd med avtalen. Vi har fått artisten vi ønsket oss. Jeg er sikker på at han kommer til å trives i klubben, sa Trabzonspors president, Sadri Sener, til Dagbladet.no i natt.

Fornøyd Alanzinho

– Jeg er fornøyd med at overgangen er i orden, sier Alanzinho til NTB.

NTB møtte Alanzinho på Gardermoen tirsdag morgen. Brasilianeren synes det blir trist å forlate norsk fotball, men gleder seg til et nytt eventyr.

– Jeg er veldig trist. Det er ikke noe gøy å forlate Stabæk og Norge, som jeg er veldig glad i. Men da denne muligheten bød seg kunne jeg ikke si nei. Nå er jeg fornøyd med at overgangen er i orden, sier Alanzinho til NTB.

Alanzinho skulle reise for å ta legesjekken, men flybilletten var ikke blitt betalt, og han ble derfor forsinket.

– Nå vet jeg ikke hvordan vi skal komme oss ned. Jeg er veldig stresset, vi har jobbet med dette siden fredag, sa spillerens tolk Morten Hennie til NTB.

Han håpet de kunne komme seg på et fly i løpet av ettermiddagen.