Inter-stjerne Wesley Sneijder var i sommer et hett navn på overgangsmarkedet. Sneijder, som i løpet av kort tid vant cupen, serien og mesterligaen for Inter, og spilte VM-finale for Nederland, skal ha vært aktuell både for Manchester United og Real Madrid. Sistnevnte klubb ledes av José Mourinho, mannen som forlot nettopp Inter etter sesongslutt.

— Umulig å si nei

Mens nederlenderen har utelukket en retur til Real Madrid, hvor han spilte tidligere i karrieren, holder han døren åpen for å spille i England.

Samtidig har ikke forhandlingene med den italienske seriemesteren om forlengning av kontrakten ført fram, foreløpig.

— Hvis noen spør meg om jeg noensinne kommer til å spille for Manchester United, da er det umulig for meg å si nei, sier han til Daily Star.

Vil spille i "de tre store"

— Hvordan er det mulig å si nei om sjansen bød seg til å spille for en av de største klubbene i verden? Jeg tror ikke det er en eneste spiller i hele verden som kunne utelukke spill for Manchester United, og hvis de så gjorde, tviler jeg på at de fortalte sannheten, sier Sneijder, og skryter samtidig av kvaliteten på Premier League:

— Når du ser på topplagene, er det den beste ligaen i verden. Det ville vært fint å avslutte karrieren etter å ha spilt på toppnivå i Spania, Italia og England. Ikke mange har gjort det.

Manchester United spiller borte mot Bolton søndag. Bolton er ubeseiret hjemme (0-2-0), og Manchester United er ubeseiret borte, også de med to uavgjorte på to kamper. DIREKTE 13: Bolton-Manchester United.