Sporting de Gijon's Jose Angel during La Liga Match. April 02, 2011. (ALTERPHOTOS/Alvaro Hernandez) Foto: Digitalsport
FotballItaliaFoto: Insidefoto/DigitalsportNORWAY ONLYAndrea RANOCCHIA Inter, Javier PASTORE Palermo30.01.2011Inter Vs Palermo Foto: Digitalsport

— Perfeksjon eksisterer ikke, men du må likevel se etter den, har klubbens trenergeni Pep Guardiola tidligere uttalt.

Det gjør at den suksessfulle treneren allerede nå har startet jakten på spillere som kan gjøre den spanske seiersmaskinen enda bedre.

Førstemann inn portene på Camp Nou er ventet å bli Sporting Gijóns José Ángel Valdés (21). Venstrebacken blir av Guardiola sett på som en mann for fremtiden, men vil allerede nå kunne være en reell utfordrer til Eric Abidal (31).

Barcelona-reserven Bojan Krkic linkes stadig bort fra den spanske storbyen. Det kan bane vei for Villarreals Giuseppe Rossi.

Den anvendelige angrepsspilleren har uttalt at han er smigret over Barça-interessen, og det er ikke usannsynlig at han i første rekke ender opp som David Villas spisskonkurrent i løpet av sommeren. Guardiola har som kjent en forkjærlighet for spillere som kan gi ham flere taktiske muligheter, og Rossi er utvilsomt eksponent for det.

ENDER HAN PÅ CAMP NOU?: Villarreals Giuseppe Rossi skal være en Guardiola-favoritt. (Foto: Digitalsport)

Palermos Javier Pastore er et brennhett navn for flere europeiske storklubber. Palermos eier har allerede avslørt at Lionel Messi har bedt katalanerne om å hente den offensive midtbanespilleren til La Liga.

Argentineren er spådd å bli en av Barcelonas «tunge» investeringer denne sommeren. Imidlertid har også Real Madrid, Roma Milan og Juventus lagt ut agn for å sikre seg spillerens underskrift.

Ikke uventet settes Cesc Fàbregas også denne forsommeren i forbindelse med en retur til moderklubben. Arsenal-spilleren blir sett på som Xavis naturlige etterfølger på Barcelona-midtbanen. En overgang vil dessuten virkeliggjøre Fàbregas’ drøm om å få spille under barndomsidolet Guardiola.

DRAR HAN FRA LONDON?: Cesc Fàbregas hyller Arsenal-fansen. (Foto: Digitalsport)