Britain's David Beckham trains at Tottenham Hotspur's training ground in London January 11, 2010. The LA Galaxy midfielder will practice with Spurs for a month until February 10, when he will return to the United States to prepare for the start of the Major League Soccer (MLS) season. REUTERS/Paul Childs/Pool (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) Foto: Scanpix

Klubben har ennå ikke gitt opp håpet om å få bruke ham også i kamp.

– Det er flott å ha ham her. Vi jobbet hardt for å få ham hit, og vi håpet at han også kunne spille for oss, sa manager Harry Redknapp til Sky Sports.

Forsikringsproblemer

Problemer med forsikringen har foreløpig stoppet planene om å leie Beckham inntil han skal slutte seg til Los Angeles Galaxy foran den nye sesongen i Major League.

– Daniel Levy (klubbformann) har virkelig jobbet for å få det til. Det er kompliserte greier. I øyeblikket ser det ut som det ikke går, men man vet aldri. Vi får se hvordan det går, fortsatte Redknapp.

NYE LAGKAMERATER?: David Beckham på Spurs-trening. Foran superstjernen ser vi Jonathan Woodgate, Alan Hutton og Robbie Keane. (Foto: Scanpix)

— Sprek gutt

Beckham er uansett invitert til å trene med klubben en måneds tid, og han har takket ja. Tirsdag var han i aksjon på London-klubbens treningsfelt.

– Han er en sprek gutt, og det ser ut som han er i veldig god form. Han passer på kroppen sin og er en seriøs idrettsmann, så den delen av det vil ikke være noe problem. Det gjenstår å se om vi får på plass det som skal til for at vi kan bruke ham, sa Redknapp.

Los Angeles Galaxy er ikke begeistret over tanken på at Beckham skal i kamp i Europa igjen i den amerikanske vinterpausen. I fjor ødela Beckham hælsenen i kamp for Milan. Det kostet ham både VM og det meste av MLS-sesongen.

(©NTB)