I dag trente David Beckham med Tottenham for første gang, og Tottenham håper å signere en låneavtale med den tidligere Manchester United-stjernen.

Midtbanespilleren har etter hvert vært innom noen klubber i løpet av karrieren, men Spurs betyr noe ekstra for 35-åringen. Det skriver The Independent.

For etter at Beckhams morfar, Joseph West, gikk bort i desember 2009, lot Tottenham de pårørende gjennomføre en privat seremoni på White Hart Lane. Totalt borte fra medienes søkelys spredte Beckham bestefarens aske utover banen — noe som svært sjelden tillates i engelske klubber.

Stengte hele stadion

Bestefaren holdt sesongbillett på White Hart Lane mesteparten av livet, og familien mente at Tottenhams tradisjonsrike hjemmebane ville være et passende hvilested for West.

Tottenham stengte av hele stadion i flere timer mens familien var der, og klarte å holde seremonien hemmelig - slik familien ønsket.

Da midtbanespilleren tok en omvisningstur på stadion samme dag skal Beckham ha fortalt til en stadionansatt at gamle minner ble vekket til live.

- David sa at stadionet vekket til live så mange lykkelige minner fra barndommen. Han spøkte og sa at det fortsatt luktet det samme som da han var liten, sier en kilde til The Independent.

Frykter skade

David Beckhams morfar fulgte barnebarnets karriere tett, og var den som betalte for fotballskolen der Beckham først ble oppdaget av Manchester United, og nå kan LA Galaxy-spilleren få muligheten til å spille for bestefarens favorittlag.

Forutsatt at klubbene blir enige seg imellom. Den amerikanske klubben er skeptisk til et utlån, ettersom de frykter en ny skade på Beckham. Det skjedde nemlig da han var leid ut til Milan i fjor.

- Daniel Levy (klubbformann) har virkelig jobbet for å få det til. Det er kompliserte greier. I øyeblikket ser det ut som det ikke går, men man vet aldri. Vi får se hvordan det går, sier Tottenham-sjef Harry Redknapp til Sky Sports.