MOLDE: Etter at Rosenborg valset over Tromsdalen i cupen, uttalte Pål André Helland til Adresseavisa at han skulle sørge for at det ble «fjære» i møtet med Per Egil Flo og Molde på lørdag.

— På lørdag er det antakelig en Flo på Molde som skal stoppe deg. Hvordan skal du score to mål der og sørge for ny fest, spurte Adressas journalist etter tomålsinnhoppet mot Tromsdalen.

— Nei, jeg får sørge for at det blir fjære på venstresiden da, så blir ikke det noe problem, svarte Helland kontant med et smil.

Det så ikke ut til å falle i veldig god smak hos Flo.

— Jeg skjønner ikke helt hva han mener med det. Det var veldig morsomt det, sier stryningen nok en smule ironisk.

- Du har ikke sansen for det?

— Nei, jeg... Det er god humor, sier Flo med et smil.

På landslaget sammen

Flo og Helland var begge tatt ut i Per-Mathias Høgmos forrige landslagstropp.

— Vi fikk spille lite sammen der egentlig, så jeg har ikke blitt så veldig godt kjent med ham, sier Flo.

Per Egil Flo mener RBKs Pål André Helland må stoppes om Molde skal ha håp om seier på Lerkendal. Foto: Erik Birkeland

Stryningen mener imidlertid Helland er en av de beste i RBK-stallen per dags dato, og er absolutt en spiller å se opp for på Lerkendal lørdag.— Han har vært god. Han har scoret en del mål og skapt mye for dem, sier Flo.

Vil kontre

MFK reiser til Trondheim som store underdogs. Mjøndalen er foreløpig det eneste laget som har slått Rosenborg denne sesongen, men Flo tror MFK skal ha gode muligheter for seier på lørdag.

— Vi reiser til Trondheim for å ta med oss tre poeng, sier venstrebacken.

- Finnes det noen svakheter i Rosenborg dere kan utnytte?

— Det blir vel litt kontringer da. Det er jo litt det de har vært gode på i år. Vi får prøve å snu litt om på det og heller kontre på dem, sier Flo.

– Lite flyt

I fjor stormet MFKs backer fram i angrep så snart muligheten bød seg.

Også i år startet det lovende offensivt for Flo, som hadde seks målgivende pasninger på de første sju serierundene. Siden har det imidlertid gått litt tråere.

— Vi har hatt litt lite flyt. Mer stang ut enn stang inn. Det har vel vært muligheter for flere mål, men det har ikke helt gått vår vei, sier 26-åringen.