MOLDE (rbnett.no): Torsdag ble kvartfinalene i cupen trukket. Der ble det klart at MFK møter Viking borte i Stavanger. Kampen spilles onsdag 12. august.

– Vi er vel sånn mellomfornøyde. Vi ønska oss veldig å få ny hjemmekamp. Når det først ble bortekamp, så ble det jo en veldig tøff en. Stavanger er ikke noe enkelt sted å komme til. Samtidig så slo vi dem der i fjor, og tapte knepent for dem i år, sier MFK-trener Tor Ole Skullerud om trekninga.

Tapte sist

Viking har vært et av formlagene denne våren.

Etter å ha tapt tre av de fire første seriekampene har Stavanger-laget virkelig fått sving på sakene. Etter helgas 3-0-seier over Bodø/Glimt ligger laget nå på fjerdeplass. Det er én plass og ett poeng over MFK.

– De har hatt en god vårsesong, og ligger foran oss på tabellen. Det har vært solid utvikling i Viking-laget, mener Skullerud om kvartfinalemotstanderen.

Vil revansjere tapet

Han håper laget finner ekstra motivasjon i at det ble tap forrige gang Molde gjestet Viking. MFK ledet da 1-0, men Viking snudde kampen og dermed tapte MFK 1-2.

– Hvis det har noe å si at vi tapte der sist, så håper jeg det trigger oss til å rette opp det. Vi ble fighta litt ut av stilen i andre omgang mot dem da. Nå har vi lyst å gjøre det bedre, sier MFK-treneren.

MFK møtte faktisk Viking også i fjorårets cupkvartfinale. Den ble spilt på Aker stadion, og MFK vant hele 5-1. De andre kvartfinalene i cupen er: Sandefjord — Stabæk, Sarpsborg 08 - Odd, Rosenborg - Mjøndalen.