TRONDHEIM (adressa.no): 21.400 plasser. 21.400 kommer. Ikke en gang i mesterliga-kamper har det vært så stort trøkk før en Lerkendal-kamp.

Alt er utsolgt, samtlige 900 bortebilletter er revet vekk, og også enkeltbillettene merket «redusert sikt» ble borte tvert de ble lagt ut for salg.

8200 sesongkort

— Jeg har jobbet i RBK siden 2005 og har aldri opplevd liknende. Vi har snakket med Nils Skutle (tidligere klubbleder), og heller ikke han har opplevd at samtlige seter er revet vekk som nå. Ikke en gang i Mesterligaen, sier daglig leder Tove Moe Dyrhaug til adressa.no

Det forventes også at samtlige 8200 sesongkortinnehavere er på kampen, og VIP-billettene er også borte.

300 uavhentede billetter

Men: Og det er da men-et, kommer.

GLAD: Rosenborgs daglige leder Tove Moe Dyrhaug. Foto: Richard Sagen

For det finnes en sjanse for de som er svært seint ute, og som fremdeles jakter billett. Det ligger nemlig noen få enkeltbilletter på VIP-tribunen som ennå ikke er solgt, men det kan bli en utfordring om du vil sitte sammen med noen. Pågangen har nemlig vært så stor, at de få billettene som er igjen er spredt utover.

Og: Ca 300 billetter til kampen er reserverte på forhånd, og ennå ikke hentet. Dette er «vanlige» billetter, som kan være bestilt av langveisfarende eller foreldre av ballgutter osv, som av flere årsaker ikke har fått hentet dem ennå.

Der er det hentefrist til én time før kampstart lørdag. Blir de ikke hentet, legges de ut for salg på nett og i billettluka på stadion.

— Der kan det være en mulighet, selv om det er vanskelig å kunne si at det blir noe ledig. Folk som bestiller på forhånd og skal kjøre et stykke pleier å hente billettene sine, forteller Dyrhaug.

RBK-trener Kåre Ingebrigtsen. Foto: Kristian Helgesen

— Betyr mer enn MoldeRBK-erne er naturlig nok sjeleglad det er fullt mot Molde.

— Det betyr mye mer enn at Molde er på motsatt side. Å få vise oss fram for 21.000 trøndere. Det gleder vi oss vanvittig til, sier Kåre Ingebrigtsen.