Den svenske superstjernen sjokkerte nærmest en hel fotball-verden da han feiret sin scoring mot Caen i går.

Paris Saint-Germain-stjernen dro av seg drakten og strakk hendene ut i været. Det som overrasket var riktignok Zlatans flunkende nye overkropp. Ibrahimović hadde tatovert en haug med navnog var full av blekk.

Zlatan: – Finnes navn ingen heier på

Nå viser det hele seg å være en del av et PR-stunt for Verdens matvareprogram (WFP).

I dag offentliggjorde nemlig Zlatan Ibrahimovic en film i samarbeid med WFP. Filmens hensikt er å rette offentlighetens oppmerksomhet til de 805 millioner menneskene i verden som lider av sult, ifølge WFP.

Zlatan viste frem tatoveringene etter sin scoring for Paris Saint-Germain mot Caen, på Parc des Princes, i går. Foto: Reuters

– Mitt navn er Zlatan Ibrahimovic. Folk kjenner meg igjen overalt hvor jeg drar. Sier navnet mitt. Heier på meg. Men det finnes navn ingen heier på. Carmen, Rahma, Antoine, Lida, Cheeuy, Mariko, sier Zlatan i reklamefilmen.

– Skulle gjerne tatovert alle navnene

Zlatan skal ha hatt 50 forskjellige navn tatovert på overkroppen, men det er ikke kjent om det faktisk er ekte tatoveringer eller ikke.

– Hvis jeg kunne, skulle jeg ha skrevet alle navnene på kroppen, men i dag er 805 millioner mennesker som sulter i verden. Altfor mange av dem er barn. De lider under krig, naturkatastrofer og ekstrem fattigdom.

– Jeg har supportere over hele verden. Fra og med i dag vil jeg at støtten skal gå til dem som virkelig trenger det. Så når du hører mitt navn, vil du tenke på dem. Når du ser meg, vil du se dem, sier Ibrahimović.