Ligakampen hjemme på Park des Princes var ikke mer enn ett minutt og 12 sekunder gammel da Zlatan presenterte seg. PSG-back Serge Aurier, nylig afrikamester med Elfenbenskysten, fosset fram på høyresiden og slo et høyt innlegg inn i feltet. Der fløy lagets svenske spiss høyt med foten og nærmest stemplet ballen inn i nettet.

Det var Zlatans første spillemål siden 6. september. Svensken feiret med å dra av seg drakta for å vise fram en overkropp smykket med en rekke nye tatoveringer. 33-åringen skal før lørdagens kamp ha tatovert inn en rekke navn på brystkassa og ønsket åpenbart å vise fram kunsten.

Skader

Seiersgesten ble belønnet med gult kort, hvilket betyr at PSG må klare seg uten sin storscorer i neste ligakamp mot Monaco.

Hjemmelaget var meget gode i første omgang og viste at José Mourinhos Chelsea ikke nødvendigvis får enkelt spill i tirsdagens mesterligakamp lagene imellom. Argentinske Ezequiel Lavezzi ordnet fullt fortjent 2-0 rett før pause.

Deretter skulle det meste gå skeis for PSG. Hele fire av lagets spillere måtte ut med skade i annen omgang: Yohan Cabaye, Serge Aurier, Marquinhos og Lucas Moura.

Press

PSG måtte dermed avslutte kampen med én mann mindre på banen, og det skulle straffe seg. Caen reduserte først én gang rett før full tid, og på overtid presset gjestene hardt på for utligning. Til slutt ga Zlatan Ibrahimovic bort et frispark som Caen-spiller Herve Bazile skrudde vakkert i nettet.

Dermed endte kampen 2-2. For PSG ble dermed kampen en misbrukt sjanse til å overta tabelltoppen i Frankrike. Nå må Zlatan & co. håpe at de skadde spillerne blir klare til tirsdagens åttedelsfinale mot Chelsea. (©NTB)