Erik Mjelde forstår ikke hvorfor han ble byttet ut etter 56 minutter mot Aalesund søndag. Det ble heftig temperatur mellom Mjelde og Rune Skarsfjord rett foran Stadion-publikummet i første omgang .

For da Mjelde ga opp en ball, reiste Branns trener seg og serverte sin tidligere kaptein en kraftsalve verbalt, til tilskuernes store fornøyelse. Mjelde raste tilbake. Han bekrefter at han sa «hold kjeft» i løpet av reprimanden til treneren sin.

— Jeg gjorde det, dessverre. Jeg skulle ordlagt meg annerledes. Jeg følte bare den utblåsningen fra han ble litt urettferdig, sier Mjelde til bt.no.

— Skulle tatt det på bakrommet

Brann-spilleren forlot Stadion søndag uten å snakke med pressen. Dagen derpå hadde adrenalinet lagt seg litt. Men han forstår ennå ikke hvorfor han ble tatt av banen før timen var spilt.

— Jeg føler at jeg gjorde en bra kamp, var på hugget og løp mye. De sjansene vi skapte føler jeg at jeg var med på å stå bak. Derfor skjønner jeg ikke hvorfor jeg ble byttet ut.

— Men jeg skal ikke si «hold kjeft» til treneren min. I hvert fall ikke foran publikum, det blir feil. Vi skulle tatt dette på bakrommet. Men som sagt, jeg ble overrasket og hadde 200 i puls, sier Mjelde.

— Du skal f... ikke ha noen runde! Jeg forventer innsats, skrek Skarsfjord.

- Gode venner

Mjelde vil understreke at han alltid er fullt motivert når Brann spiller kamp.

— Jeg skal ikke ha på meg at jeg ikke løper. Jeg yter alltid 100 prosent, da følte jeg ting ble urettferdig der og da, forklarer han.

- Har du og Skarsfjord skværet opp nå?

— Nei, ikke skværet opp. Jeg sa i pausen at det var unødvendig det jeg gjorde. Det skal gjerne være temperatur, men man skal ikke skjelle ut treneren midt under kampen.

Rune Skarsfjord tok episoden med et smil, i hvert fall da han møtte pressen etter kampen.

— Vi er gode venner ennå. Sånne episoder har vi av og til. Han tok en æresrunde etter å ha mistet ballen, og det har vi ikke tid til. Men han sprang som f... etterpå, og det var jeg fornøyd med, sa Branns trener.