BRANN – AALESUND 2-1:

BRANN STADION (bt.no): En liten halvtime ut i søndagens kamp steg temperaturen betydelig på Stadion, men dessverre bare billedlig talt. Erik Mjelde tapte en duell, men spaserte bare furtende over dødlinjen, i stedet for å kjempe for å vinne tilbake ballen som ennå var i spill. Det fikk Rune Skarsfjord til å tenne på sidelinjen. Han spratt opp, fektet med armene og ga Mjelde en skyllebøtte som sikkert kunne høres på toppen av Ulriken.

— Du skal f... ikke ha noen runde! Jeg forventer innsats, skrek Skarsfjord.

En tydelig forbannet Mjelde sendte flere kraftgloser i retur. Publikum engasjerte seg også, og mange applauderte Skarsfjords utbrudd. Etter kampen utdypet Brann-treneren situasjonen.

— Han tok en æresrunde etter å ha mistet ballen, og det har vi ikke tid til. Men han sprang som f... etterpå, og det var jeg fornøyd med.

— Vi har vel omtrent like lang lunte, begge to, så da kan sånt skje hele tiden, la narvikingen smilende til.

Noe vondt blod var det ikke mellom de to, da den korte krangelen var over. Da Skarsfjord ble spurt om de hadde skværet opp i pausen, svarte han:

— Vi trengte ikke skvære opp etter det der.

Ti minutter etter pause ble Mjelde tatt av banen, men Skarsfjord sier det ikke hadde noe med munnhuggeriet å gjøre.

— Men han var skuffet da han ble tatt av, han ville spille hele kampen, sier han.

Kanskje "hjalp" krangelen Mjelde til å prestere de kommende minuttene. Like etterpå var han arkitekten da Brann kom til sin største sjanse så langt. Han slo en lur pasning til Erdin Demir, som fant Bentley, som skjøt hardt like utenfor.

Mjelde forlot Stadion uten å snakke med pressen søndag.