Manchester Citys tittelambisjoner fikk seg et skudd for baugen i går, med kun 1-1 mot Stoke.

De lyseblå gikk forbi byrival United etter poenget på Britannia Stadium, men kun på målforskjell. Sir Alex Fergusons menn møter Fulham på mandag og kan rykke tre poeng fra City på toppen av tabellen.

— Må beundre dem

Kanskje er det lagets gode posisjon som gjør at Ferguson, etter å ha kritisert City tidligere denne uken, nå roser erkerivalen og jobben som er gjort på Eastlands.

- De har gjort det fantastisk bra og har toppet serien i lang tid. Man er nødt til å beundre det, sier 70-åringen ifølge Sky Sports.

United, som tapte 1-6 hjemme mot City tidlig i årets sesong, har vist seg som seriøse kandidater til å ta nok et seriemesterskap.

- City må kontrollere nervene

Roberto Mancinis City-lag åpnet sesongen forrykende, men har etterhvert begynt å merke hvor kostbar en Premier League-sesong kan være, og nå ligger det meste til rette for nytt gull til Manchester United. Det vil ikke Ferguson uten videre gå med på.

- Vi er fortsatt nødt til å dra til Etihad, og de har ikke tapt en kamp der. Det som blir viktig nå blir hvordan de kontrollerer nervene og temperamentet sitt, mener Ferguson.

— Enkeltspillere og lag kan vinne kamper, men det hjelper med erfaring, uansett hvem man er. Hvis man har vært der før, så vil det komme til nytte, poengterer skotten.

Han ser for seg en rivalisering som vil fortsette med uforminsket styrke i årene som kommer.

- Det vi, og alle United og City-fans, må venne oss til, er at det kommer til å bli store kamper med de to lagene invovert i det neste tiåret, slår Ferguson fast.