STOKE — MAN. CITY 1-1:

Manchester City må helst vinne hver eneste kamp de spiller. Men Stoke borte er en fryktet kamp, og heller ikke City skulle få det lett på Britannia.

en forholdsvis jevnspilt kamp kom målene fra langt hold - og for noen mål! Det første var det hjemmelaget som scoret, og det var kveldens vakreste:

Peter Crouch stusset selv en langpasning videre til Jermaine Pennant, som flott headet tilbake. Så overtok Crouch: Med sin første touch la han til rette for seg selv. Før ballen hadde rørt bakken dro han til, og ballen suste i en vakker bue over Joe Hart og inn i det lengste hjørnet fra litt utenfor hjørnet av 16-meteren.

Sesongens flotteste?

Scoringen var rett og slett helt vidunderlig, og en klar kandidat til sesongens flotteste.

- Antakelig har jeg ikke scoret noe vakrere. Det er nok det beste målt mitt, for å være ærlig, sa Peter Crouch i et TV 2-sendt intervju etter kampen.

Han ville imidlertid understreke at målet ikke kom helt ut av ingenting.

- Hver dag på trening øver jeg på volleyer. Så det er ikke noe som kommer av seg selv, men de flyr heller ikke inn på den måten hver gang, gliste en strålende fornøyd Crouch.

Også Citys assistentmanager David Platt - som ble sendt for å ta TV-intervjuet i stedet for Roberto Mancini - hyllet scoringen.

- Vi kjempet bra og det måtte et vidundermål av Peter Crouch til for å score på oss, sa Platt.

I det 74. minuttet var det duket for Carlos Tevez' andre innhopp etter comebacket. Bare to minutter senere kom utligningen.

109,8 km/t

Men det var fra Yaya Toures høyrebein at det ble mål da han dundret til fra over 30 meter. Ballen touchet innom hodet til Ryan Shawcross, noe som sørget for at keeper Asmir Begovic ikke rakk å få nok av hendene bak ballen til å klare å redde. Dermed en ny kanonscoring og 1-1.

Skuddet ble av TV 2 målt til 109,8 km/t.

City jaget videre for seiersmålet, og et par minutter før slutt kunne Tevez blitt helten, men avslutningsforsøket hans ble blokkert.

Heller ikke Stoke var på noen måte fraværende foran motstanderens mål. Robert Huth headet ballen i nettet, men scoringen ble annullert fordi ballen først hadde vært over dødlinjen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Yaya Toure berget poengdeling for Manchester City.

United spiller mandag

Dermed ble det uavgjort, og City har sneket seg opp på tabelltopp igjen. De er nå foran byrival United på målforskjellen, med 30 spilte kamper mot Uniteds 29.

United spiller sin 30. kamp mandag kveld hjemme mot Fulham. Da kan de — om de har jublet fra seg for Stoke-poenget - sikre seg en liten luke i toppen.

- Folk vil si vi tapte to poeng her, men det er nok kamper igjen for oss før slutten av sesongen. Vi må konsentrere oss om oss selv og vinne våre kamper, sa David Platt om kampen om tittelen.