ÅLESUND 20120513.Eliteserien 2012. Strømsgodsets Kim Andrè Madsen under eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Strømsgodset på Color Line Stadion i Ålesund søndag kveld.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: SCANPIX

Samtidig har RBK fulgt en spiss i danske SønderjyskE, mens det kan komme et nytt belgisk bud på Markus Henriksen.

Trener i Dana Cup

Rosenborgs sportslige leder er trener i Byåsens rekruttavdeling, og denne uka er han i Danmark for å følge laget sitt i Dana Cup. Hoftun var derfor ikke tilgjengelig i går, men etter det Adresseavisen erfarer holder han på med mer enn juniorfotball i Danmark.

Nå jobbes det på spreng med å få erstattet Jim Larsen – i tillegg til at det må hentes inn både en keeper, midtbanespiller og spiss i løpet av de to neste overgangsvinduene.

Som del av jobben vet Adresseavisen at Hoftun flere ganger har vært på Marienlyst i Drammen de siste ukene, hvor midtstopper Kim André Madsen etter alt å dømme er hovedobjektet.

Klubben var også representert under SønderjyskEs kamp mot FC København søndag kveld. Ifølge Jyllands-Posten skal spissen Quincy Antipas være mannen Hoftun sikler etter. Årsaken er usikkerheten rundt Rade Prica, som klubben åpner for å selge i sommer – men som uansett drar etter sesongslutt.

Ikke bud på Prica

Det har imidlertid ikke kommet noe bud på Prica så langt.

Rosenborg jobber også med erstatter for Markus Henriksen, som fortsatt forventes å bli solgt i løpet av august. Belgiske Anderlecht er fremdeles svært aktuell; Brugge-konkurrenten har vært på så å si samtlige av RBKs hjemmekamper i år, og var også til stede mot LSK i går.

Samme klubb har også vært på to av Rosenborgs bortekamper denne sesongen.