ROSENBORG-LILLESTRØM 1-1:

LERKENDAL (adressa.no): — Jeg vet ikke hva som skjedde jeg, men jammen fikk jeg krampe i begge beina, sier en overrasket Fredrik Midtsjø til adressa.no etter kampen.

Da var alt i orden igjen, men det så ikke slik ut da han vred seg på sidelinjen i kampens 66.minutt.

— Jeg har aldri opplevd det før, men jeg var ganske sliten, og det var intensivt der ute, sier han, ganske klar på at det ikke er for lite væske som er grunnen til krampene.

LES OGSÅ: RBK Sviktet

Hjemmedebut

Han fikk endelig sjansen fra start på hjemmebane, og unggutten var omtrent den eneste som viste eliteserienivå på Rosenborg- og LSK for den del - i første omgang. Stjørdalsgutten viste prov på god teknikk, og ville utfordre hver gang han fikk ballen på venstrekanten.

Han fikk også en god mulighet etter 18 minutter, men Sead Ramovic reddet skuddet.

— Det gikk bra for egen del, men det er jo ikke bra nok at vi ikke vinner kampen. Lillestrøm scorer på sin eneste sjanse, mens vi igjen sløser bort mange store sjanser. Det er ikke bra nok, sier han.

LES OGSÅ: Goalgetter Rønning

Mersmak

Dette var hans sjuende kamp for RBK, og hans andre fra start. Sist gang – mot Sandnes/Ulf i mai – var han ikke fullt så nervøs som i dag.

— Jeg var skikkelig nervøs. Å debutere på hjemmebane er stort for meg, og sommerfuglene var så absolutt tilstede før kampen, innrømmer han.

- Ga det mersmak?

— Ja, for all del. Jeg mener jo at jeg ikke gjorde meg bort heller, så jeg håper jeg ikke spilte meg ut, sier han.