Kolstad er i sluttsamtaler med Lars Eggen Rismark (24) om en retur til klubben. Trondheimsklubben håper det blir med to sesonger i FyllingenBergen for Eggen Rismark som trengte nye utfordringer da klubben mislyktes med opprykket til eliteserien.

— Vi håper det trigger Lars at han kan bidra til å gjøre Kolstad til et topplag. Vi vil kjempe om medalje og mener det sportslige tilbudet vårt ikke står tilbake for noen andre klubber i Norge, sier Jostein Sivertsen, daglig leder i Kolstad.

Mens landslaget imponerte i EM, har Kolstad-lederen brukt eliteseriepausen til å se på neste års spillerstall. I kveld tar Kolstad i mot Haslum hjemme i Trondheim Spektrum.

— Goran Rajkovic er 36 år og har signalisert at han vil trappe ned. Vi ønsker å signere toårskontrakt med Lars Eggen Rismark, sier Sivertsen.

— Det er ikke tvil om at Lars er en av eliteseriens beste målvakter. Han passer godt i Kolstad-profilen, og vi jobber med å legge forholdene til rette for ham. Vi håper han kan ta en sesong eller to i Kolstad før han drar til spill i utlandet. Og hvis det kommer et tilbud fra utlandet, skal ikke vi legge hindringer i veien for det, sier Sivertsen.

Utenlandsk interesse

For Lars Eggen Rismark er det Kolstad og videre spill i FyllingenBergen som framstår som de mest aktuelle alternativene neste sesong.

— Jeg har hatt dialog med Kolstad en stund, og jeg er i dialog med FyllingenBergen. Det har vært noe interesse fra utlandet, men jeg har ingen konkrete tilbud, sier Eggen Rismark.

For han vil det sportslige tilbudet veie tyngst når han skal ta avgjørelsen, men i tillegg ønsker å han å fullføre byggingeniørutdanningen som han har et år igjen av hvis han blir i Norge.

— Jeg er veldig fornøyd med tida i Bergen. Jeg har fått mye mer erfaring og stabiliteten i spillet mitt er blitt bedre. Samtidig har Kolstad prestert veldig bra, og de vil gjøre det enda bedre med mer erfaring fra eliteserien, sier Eggen Rismark som er klar på at han vil til utlandet når den rette muligheten dukker opp.

— Det er inspirerende å se på suksessen til landslaget under EM. Jeg har ambisjon om å spille mesterskap for Norge selv, sier 24-åringen.

- Når bestemmer du deg for hvor du skal spille neste sesong?

— I løpet av februar. Det er litt krevende å ha det hengende over seg, sier Lars Eggen Rismark.