– Vi har sånn flyt for tiden, at jeg trodde Steffen kom til å feile, sier Hestad til 100% Fotball etter kampen.

Misvisende resultat

Berg Hestad har vært med på mange oppgjør mot Rosenborg i karrieren, og han rangerer denne kampen helt i toppen.

– Vi slo RBK over to kamper i semifinalen før vi vant cupen i 1994, og i 2005 vant vi 4-1 her i Molde i en viktig seriekamp. Alt i alt kommer denne kampen inn på topp fire, sier han.

– Hvor viktig var denne seieren?

– Det er ekstra godt å slå Rosenborg. Vi viser i denne kampen at vi er i god form, og jeg tror dette kan slå positivt ut i serien også, mener han.

Kapteinen syns at Molde hadde god uttelling i forhold til sjansefordelingen.

– Det var et misvisende resultat. De fem målene var fullt hus for vår del, men i dag trenger vi ikke å se bak resultatene, gliser han.

Motløs og målløs

Hestad holder fram den defensive jobbingen og kontringene som viktige element i seieren, men han er ikke uenig at 2-0-scoringen hans var viktig.

– Hoseth slo en corner og jeg kom løpende i høy fart inn og headet i mål. Det målet var helt avgjørende for oss. Etter det måtte Rosenborg fram på banen og etterlot seg store rom til oss. Det andre avgjørende øyeblikket kom da Rosenborg fikk straffespark. Jeg tenkte: ”Nå har vi sånn flyt for tiden at Steffen bommer”. Rosenborg ble både motløs og målløs etter den missen, smiler Daniel Berg Hestad.