– Jeg har en rar følelse, sa en spak Erik Hamrén etter cup-exiten i Molde.

Utklassingssiffer til tross, Rosenborg-treneren mente kampen var bra fra hans menn frem til det sto 3-0. – Vi skapte mange muligheter, men klarte ikke å score. Til forskjell fra tidligere i år hadde vi alt for dårlig effektivitet. Mål forandrer kamper, sa svensken.

Han viste også til kampens avgjørende situasjoner i starten av andre omgang:

På stillingen 1-0 til Molde fikk RBK straffe, men Steffen Iversen dundret ballen i tverrliggeren. I stedet for 1-1, gikk Molde opp til 2-0 i det påfølgende angrepet.

Med Magne Hoseth-scoringen fra godt over 30 meter fem minutter senere, var kampen punktert. Da Anthony Annan ble utvist etter å ha fått sitt andre gule kort i tillegg, ble resten av omgangen et mareritt for RBK.

Trøsteplanene klare

Mens stemningen i bortegarderoben var dyster, feiret Molde-spillerne med sang og dans. Og mens en skuffet Steffen Iversen ikke ville snakke om straffebommen, var Magne Hoseth i perlehumør.

– Jeg skal ta med meg et bilspill på landslagssamling, og så skal Steffen få vinne over meg der, gliste Molde-spilleren.

Han var overveldet over stemningen på stadion, og innrømmer at han ble helt rørt over mottakelsen fra publikum.

– Da følte jeg at jeg ville gi noe tilbake, sa Hoseth.

Selv fikk han en liten gave av RBK-keeper Rune Almenning Jarstein, som sendte et utspill rett i beina på midtbanespilleren.

– Jeg tenkte først at jeg skulle legge inn, men så så jeg at han sto langt ute, beskrev Hoseth.

– Nå er det tungt

Jarstein selv mente det var uflaks.

– Han fikk drømmetreff, all ære til ham for den, sa landslagskeeperen.

I likhet med Hamrén, mente han RBKs innsats før pause var god.

– Vi kunne fort ha ledet, men hadde ikke marginene på vår side. Etter hvert sprakk det litt. Nå må vi vise at vi klarer å komme tilbake etter et tap, konstaterte Jarstein, som tross utspillsmissen var bortelagets bestemann.

– Formen er god, den. Men akkurat nå er det tungt.