Brann-spillerne gjennomførte lørdag formiddag en intens økt i solskinnet i tyrkiske Side.

— Dette er nok den hardeste økten vi vil kjøre her i Tyrkia, sier Rune Skarsfjord.

Fredag hadde Brann-spillerne fri, og mange benyttet dagen til avslapning og shopping i Antalya. Men dagen etter var det ingen som fikk hvile.

— En veldig bra økt. Vi har apparater som gjør at vi kan følge med på pulsen til spillerne. Det viktige er hvor lenge de klarer å holde seg over 90 prosent. Det så veldig bra ut, sier Skarsfjord.

Doble økter

Første treningsuken i Tyrkia er gjennomført. Nå gjenstår en uke og en ny treningskamp, mot sveitsiske St. Gallen fredag.

— Første uken sparte vi litt krefter. Nå i helgen blir det fokus på mengde og intensitet, og vi kommer til å kjøre en del doble økter i neste uke. Det gjør nok at vi vil være litt tunge i beina i fredagens kamp, sier Skarsfjord.

Gode treningsforhold

Været har vært høyst variabelt den første uken. De siste dagene har solen varmet godt. Treningsforholdene har uansett vært gode hele tiden, og det femstjerners hotellet er det heller ingenting å utsette på.

Viktigst av alt: Alle Brann-spillerne trener for fullt. Prøvespilleren Peter Ebimobowei er fortsatt med, uten at han har klart å markere seg nevneverdig til nå.

Det er foreløpig usikkert om det kommer flere prøvespillere under Branns Tyrkia-opphold.

GOD INNSATS: Piotr Leciejewski i duell med Bentley på lørdagens trening. (Foto: Rune Nielsen)