Northampton — Manchester United 1-3:

Manchester United hadde røket på tre strake tap på rad, og i ligacup-oppgjøret mot League One-laget Northampton handlet da alt om å bryte den rekken.

Og de så lenge ut til å leve farlig også. Storklubben tok først ledelsen, som ble utlignet like før pause da Northampton scoret på straffe. Men en tydelig misfornøyd Mourinho må ha sagt sitt i pausen: For plutselig våknet de røde djevlene.

Jose Mourinho unngikk med det det som kunne vært fire strake tap og hans verste rekke i karrieren.

United får for øvrig betydelig verre motstand i fjerde runde: Manchester City.

Debut-Rashford

Jose Mourinho var fornøyd med sitt mannskap, men mener Northampton burde hatt en mann utvist.

— Det var, som jeg hadde forventet, vanskelig, men vi hadde kontroll de første 35 minuttene og de siste 45. Kampen skulle vært enklere, vi skulle ha spilt mot ti menn i andre omgang. Northampton kjempet og de prøvde å lage problemer for oss, sier Mourinho ifølge BBC.

Marcus Rashford fortsatte imidlertid en imponerende rekke.

Unggutten har nå scoret i debuten for Englands A-landslag og U 21-lag, i debuten i ligaen, Europa League og på U 21-nivå for United. I tillegg scoret han i debuten i ligacupen i kveld.

Storseier for Spurs

Andre Premier League-lag var også i aksjon i ligacupen i kveld. Tottenham kjørte en relativt grei kamp mot Gillingham, og leder 5-0. Manchester City sikret også avansement med 2-1 over Swansea.

Men West Ham, med blant andre Håvard Nordtveit fra start, gikk det tråere for. De klarte ikke å avgjøre kampen mot Accrington før på overtid, da Dimitri Payet ble redningsmannen.

Tottenham møter for øvrig Liverpool i neste runde.

Aftenpodden Sport: Vi diskuterer storlagene i England og hør TV 2-kommentatoren gå bananas: