Den danske spissen Nicklas Bendtner spilte sin første kamp fra start for Nottingham Forest mot sin tidligere klubb Arsenal og drømte om å stå for en cupbombe. Det ble med tanken, for Arsène Wengers menn tok en knusende 4-0-seier.

Granit Xhaka ga gjestene ledelsen med et kjempeskudd fra langt hold. Spanske Lucas Perez økte to ganger i annen omgang, en av dem på straffespark. På overtid fastsatte Alex Oxlade-Chamberlain resultatet.

Bendtner pådro seg et gult kort og ble byttet ut mot slutten.

Liverpool gjorde også kort prosess med sin motstander på bortebane. Ragnar Klavan, Philippe Coutinho og Divock Origi scoret målene. For Klavans del, var det den tidligere Vålerenga-spillerens første mål for Liverpool etter overgangen fra Augsburg i sommer.

Chelsea snudde 0-2 til 4-2

Leicester ledet med to mål rett før pause, men gjestende Chelsea vendte til 4-2-seier i ligacupen. Cesc Fàbregas avgjorde med to raske mål i ekstraomgangene.

Shinji Okazaki ga seriemesteren en tilsynelatende komfortabel ledelse med sine scoringer i det 17. og 34. minutt. Chelsea viste slett forsvarsspill og så ut til å være på vei ut av ligacupen.

Gary Cahill skapte ny spenning med sin redusering på overtid i første omgang. Dommerne fikk hjelp av mållinjeteknologi ved alle de tre målene før pause.

Cesc Fabregas scoret to mål for Chelsea i ekstraomgangene. Foto: Reuters

Det var derimot ingen tvil da César Azpilicueta utlignet fem minutter ut i annen omgang. Chelsea-backen slo til på volley, og ballen føk inn i krysset.Flere mål ble det ikke i ordinær tid, men Leicester måtte starte ekstraomgangene i undertall etter at midtstopper Marcin Wasilewski fikk sitt annet gule kort rett før slutt.

Fabregas utnyttet det nådeløst og punkterte kampen før det var spilt fire minutter i første ekstraomgang. Først profitterte han på fint forspill av Diego Costa og Eden Hazard. Sistnevnte fant ham med et hælspark, og Fabregas plasserte ballen i hjørnet.

Rett etter tok Fabregas ballen ned på brystet og smelte den i mål.

Dermed var kampen avgjort. Leicester møter Manchester United i helgen, Chelsea møter Arsenal, og resten var gåfotball.

Norwich-sjokk

Uten Alexander Tettey, som har slitt med skade, sjokkerte Norwich med 2-0-seier over Everton på Goodison Park. Everton har startet sesongen knallsterkt og har bare Manchester City foran seg på tabellen i Premier League.

Steven Naismith og Josh Murphy scoret målene for laget fra mesterskapsserien.

En scoring av Chris Wood fem minutter før slutt ga Leeds 1-0-seier over Blackburn. Martin Samuelsen spilte en time for gjestene.

Newcastle vant 2-0 over Wolverhampton i en annen kamp mellom to lag fra mesterskapsserien. Matt Ritchie og Yoan Gouffran scoret med to minutter mellomrom i første omgang.

Reading spilte en drøy omgang i undertall etter en utvisning, men seiret likevel 2-1 borte mot Brighton. (©NTB)