Molde — Zorja Luhansk 1-2 (2-3 sammenlagt):

Molde (Rbnett): Flere av MFK-spillerne dro rett hjem etter Europa League-exiten mot Zorja Luhansk torsdag kveld.

Etter å ha blitt intervjuet av rettighetshaver TV 2 — mens Tor Ole Skullerud og Zorja-trener Jurij Vernydub avholdt pressekonferanse - snek ulykkesfuglen Vegard Forren seg unna både Romsdals Budstikke (Rbnett), NRK, VG og Dagbladets journalister. Flere lagkamerater gjorde det samme.- MFK-spillerne dro rett hjem under pressekonferansen, uttalte en MFK-representant til et samlet og skuffet pressekorps.

- Reagerer ulikt

Til tross for beskjeden var det likevel noen spillere som ikke var dratt. Blant dem var Mattias Moström.

— Guttene dro nok på grunn av skuffelsen. Folk reagerer ulikt. Mange blir sinte og vil sitte hjemme og tenke, forklarer til Rbnett.

— Alle tar dette tungt, men laget skal ta nye tak på trening i morgen.

- Beste midtstopper i eliteserien

I løpet av kampens tre siste minutter var Vegard Forren i sentrum av alle begivenheter. Først bommet han på straffe, før han satte inn det avgjørende selvmålet som sendte Molde rett ut av Europa.

- Hvordan tok Vegard Forren dette?

— Han var veldig skuffet i garderoben, men vi støtter han. Vegard setter ni av ti straffespark og er den klart beste midtstopperen i eliteserien, sier Moström.

Her brenner Vegard Forren straffesparket. Foto: NTB scanpix

– Straffe skal være mål. Det er rett og slett for dårlig. Det blir litt for trygt, og da gir jeg keeper en mulighet. I tillegg er jeg sist på ballen på deres scoring. Jeg føler meg som en syndebukk, det er det ingen tvil om, sa Forren tilTV 2.

Surt, trist og for dårlig

Til tross for at han tidvis spilte meget bra selv var naturligvis heller ikke svensken noe glad mann.

— Dette er veldig surt, trist og altfor dårlig. Vi burde slått dette laget, sier han oppgitt.

- Dere virket ikke klar for match den første halvtimen. Hvorfor det?

— Vi skal ikke bortforklare noe, men det tette kampprogrammet kan virke forskjellig på oss. Denne gangen kom vi sent i gang.

Kaptein Daniel Berg Hestad, Daniel Chima Chukwu, Per Egil Flo, Martin Linnes og Joona Toivio var blant dem som dukket opp litt etter svensken. De var naturlig nok også veldig skuffet.