Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og Zlatan Ibrahimovic på samme lag? Eller hva med Sergio Agüero, Eden Hazard og Arjen Robben? Det kan fort bli en realitet.

Ifølge rapporter i Spania vurderer det europeiske fotballforbundet (UEFA) en lukrativ avtale om å arrangere All Star-kamper med flere av Europas største ligaer årlig. Det skriver The Telegraph.

Forslaget skal ha kommet fra et «mektig internasjonalt markedføringsfirma». Konseptet er likt som i All Star-kampen i basketligaen NBA, der de beste spillere fra østlige divisjonene møter de beste fra de vestlige. Planen er at Europa skal deles mellom nord og sør, og at spillere fra Premier League, Bundesliga og russisk eliteserie skal møte et lag bestående av spillere fra La Liga, Serie A og Ligue 1. Hvilke spillere som deltar vil bli bestemt i en avstemning på internett. Ifølge Mundo Deportivo vil det bli satt en begrensning på maks to eller tre spillere fra samme klubb.

Følg oss på Twitter

Følg oss på Facebook

Presidenten bestemmer

Det er ennå ikke bekreftet når eller hvor kampene eventuelt skal spilles og UEFAs president Michel Platini har heller ikke godkjent forslaget. Før kampene kan spilles må UEFA, klubbene og ligaene bli enige, noe som kan bli vrient siden klubbene helst vil la spillerne hvile om sommeren. Men ifølge Mundo Deportivo kan dette bli sett på som en så god mulighet til å tjene ekstra penger, at forslaget kan gå gjennom.