Vidar 4-4 Vard Haugesund

Da Vard gikk opp til 4-1-ledelse og 22 minutter gjenstod av kampen – og dessuten hadde spillemessig tak på kampen – trodde nok de fleste at kampen var avgjort. Men slik gikk det ikke – Vidar fikk satt inn et høyere gir og klarte utlikning til 4-4, og tok ett vel fortjent poeng i en underholdende fotballkamp.Tre spillere skilte seg ut i dette oppgjøret – Vards Roy Miljeteig som var banens beste spiller, og Vidars Sigve Kleppa Christensen og Mads Bøgild. Trioen scoret seks av kampens åtte mål, og hadde en fot med i det meste som foregikk foran mål.

Vidar tok ledelsen 1-0 da Sigve Kleppa Christensen headet praktfullt i mål. Like før pause

skjøt Roy Miljeteig en markryper i hjørnet, og like etter sidebytte ga Bubacarr Sumareh haugesunderne ledelsen. Roy Miljeteig økte til 3-1 og Andreas Ulland Andersen til 4-1 – i begge tilfeller uten at Vidar-forsvaret hadde noen imponerende innsats. Så startet opphentingen, Mads Bøgild to mål og Sigve Kleppa Christensen ett var det som skulle til for utlikning i denne fotball-thrilleren.

— Slik denne kampen artet seg skal vi være fornøyd med ett poeng, men det var i realiteten to poeng for lite, sier Vidars kaptein, Daniel Berntsen.

— Vi slipper inn altfor lette mål, men samtidig skal guttene ha all ros for god moral i opphentingen av Vards ledelse.

Kampfakta

Vidar – Vard Haugesund 4-4

Pause: 1-1

Lassa idrettsplass, 150 tilskuere

Mål: 1-0 Sigve Kleppa Christensen (17), 1-1 Roy Miljeteig (43), 1-2 Bubacarr Sumareh (48),

1-3 Roy Miljeteig (64), 1-4 Andreas Ulland Andersen (68), 2-4 Mads Bøgild (73), 3-4

Sigve Kleppa Christensen (79), 4-4 Mads Bøgild (86))

Gult kort: Lasse Ihle og Tor Omar Sande, Vidar, Bubacarr Sumareh, Jørn Hansen Lilleng, Vard

Dommer: Cosmin Dima, Ferkingstad