Vindbjart var nærmest seieren i 1-1-kampen mot Vidar i Stavanger på 1. mai. Særlig etter pause hadde sørlendingene et markert overtak, og anført av raske Thomas Zernichow rullet angrepene mot Vidar-målet. Men hjemmelagets sterke forsvar hindret de store målsjansene. Før pause var det mer jevnt – tildels var det Vidar som bestemte.

Vindbjart tok ledelsen 1-0 da Vidar-keeperen halvklarte et skudd hvor Preben Skeie var påpasselig frampå og fikk satt returen i det åpne målet. Utlikningen til 1-1 kom etter et innkast, hvor Vindbjarts keeper overraskende mistet ballen. Eirik Jakobsen var påpasselig frampå og fikk foten på ballen og dermed ett poeng til hvert av lagene. Vindbjart hadde en stor sjanse ti minutter før pause, men Bjarte Egeland i Vidar-målet reddet mesterlig. — Det var et viktig poeng for oss, vi er ikke helt der vi skal være ennå, mente Vidars ene midtstopper, Tor Omar Sande.

— Vi sliter med andreballen, og målet vi slipper inn skyldes dårlig markering fra to av våre spillere. Men taktisk synes jeg vi klarte oss bra.