Vidar måtte se seg slått med så klare sifre som 4-1 i lørdagens oppgjør på bortebane mot Ullensaker/Kisa. Vidar holdt hjemmelaget til 1-2 ved pause, og Vidars kaptein, Daniel Berntsen, mente at resultatet ikke gir et korrekt bilde av det som skjedde.

— Vi styrte 1. omgang, men fikk 0-1 i fleisen allerede etter tre minutter. Men så overtok vi og hadde kontrollen resten av omgangen. Riktignok scoret hjemmelaget nok en gang, men Per Henrik Nag reduserte for oss før pause, sier Berntsen.

— Stemningen i garderoben i pausen var optimistisk, vi trodde at dette skulle vi klare. De første ti minuttene hadde vi et godt tak på kampen, og utlikningen til 2-2 hang i luften. Men så scoret Ullensaker Kisa først til 3-1 – og da gikk mye av luften ut av oss – og like etterpå økte samme mann til 4-1. Det var Vidars andre tap på fire dager, etter cuptapet mot Vard onsdag etter dårlig innsats og spill. Denne gang var det langt mer oppløftende.

— Ullensaker Kisa vant fortjent, greit nok, men vi var så gode denne gang at vi ser framover mot kampen mot Vindbjart neste fredag med optimisme, sier Daniel Berntsen.