Henrik Furebotn la ned en formidabel jobb som indreløper i kveldens kamp. Og han har ingen problemer med å erkjenne at det tok på kreftene utover i kampen i den intense heten det var å spille i ute på Sandnes stadion.

— Mye løping i denne varmen tok hardt på kreftene på slutten. Og kanskje var det faktum at kreftene begynte å ebbe ut hos flere som gjorde at vi slapp dem litt billig til på slutten av kampen, sier Henrik Furebotn.

Trives godt i 4-3-3

Selv trives han veldig godt som indreløper i et 4-3-3-system, og han følte at Sandnes Ulf i denne kampen virkelig hadde mye å bidra med offensivt i store deler av kampen. Selv scoret han også utligningsmålet til hjemmelaget i den første omgangen.

— Alltid kjekt å score mål, men det hjelper så lite når motstanderen scorer mer enn oss, understreker han.Han legger ikke skjul på at han hater å tape fotballkamper, men han følte likevel ikke tapet mot topplaget var like surt som vanlig.

Trenger flere treninger

— Vi kan i alle fall gå med hevet hode etter denne forestillingen, tross alt har vi ikke mer enn tre treninger bak oss med Tom Nordlie, forklarer han.

Furebotn mener at en uke til med hans trening vil gjøre at systemet vil fungere enda bedre til neste søndags bortekamp mot Odd.— Vi har ikke vunnet etter ferien, og vi trenger sårt en trepoenger nå. Selv mener jeg at det bare kan gå en vi; nemlig oppover for oss utover høsten, sier en sliten Furebotn like etter kampslutt.

Litt å ta tak i

Men han er snar med å legge til at enkle baklengsmål må lukes vekk så snart som mulig. Samt det faktum at store målsjanser må tas bedre vare på enn tilfelle i denne kampen.

— Vi blir hardt straffet for slurv, samtidig som vi må bli mer tøffe når mulighetene byr seg fram. Vi er tross alt det laget som har scoret desidert minst mål så langt i sesongen, understreker han.