Han hadde selvsagt ønsket seg en seier i sin første opptreden som Sandnes Ulf-trener. Og lenge sto kampen og vippet, men to kjappe baklengsmål ødela for en komplett kveld for Nordlie.

— Enkelt og greit så er de mer effektive og giftige enn oss når de får mulighetene til å score mål. Der har vi noe å ta tak i, mener han.

Sandnes Ulf imponerte i Tom Nordlies debut, men to sene mål gjorde at det ble nok ett tap. Foto: Tommy Ellingsen

Han sikter blant annet til den kjempemuligheten Ole Kristian Langås hadde på stillingen 1-1, men som endte opp som et enkelt skudd å redde for Strømsgodsets keeper.

Sparer ikke på hederlige tap

— Det er selvsagt alltid vondt å tape en fotballkamp, vi sparer definitivt ikke på hederlige tap, understreker han.

Tom Nordlie følte at spillerne responderte veldig positivt på omleggingen til 4-3-3, og spesielt offensivt kom laget ofte framover med mye folk. Samtidig legger han ikke skjul på at laget ble litt for lave innledningsvis på den andre omgangen.— Vi var ikke gode de første 10 minuttene av den omgangen, og det henger helt klart sammen med at vi ble liggende alt for dypt i banen. I den perioden kom Strømsgodset farlig framover på banen flere ganger.

Formidabel jobb framover

Han legger ikke skjul på at det ligger en formidabel jobb framover for at laget skal kunne overleve i eliteserien. Og han presiserer at det ikke er en jobb han kan gjøre alene.

— Spillerne må ha troen på dette, og jeg er helt sikker på at vi kommer til å plukke poeng jevnt og trutt framover. Men om vi klarer å få med oss 20-22 poeng til, det er et svar som ikke kan gis nå. Det skal tross alt spilles 13 kamper til før serien er slutt, understreker han.