BODØ/GLIMT — ROSENBORG 0-0

BODØ: Mike Jensen ville gjerne spille lenger da Trond Ivar Døvle blåste av for full tid.

— Jeg syntes Bodø-spillerne brukte veldig lang tid. Jeg ville gjerne ha hatt litt mer spilletid.

Dette var det Mike Jensen sa da han gikk bort til dommer Trond Ivar Døvle med en gang han hadde blåst av det målløse oppgjøret mellom Rosenborg og Bodø/Glimt lørdag kveld.

- En av de beste

— Det var det eneste jeg ikke var tilfreds med. Faktisk er han en av de aller beste dommerne, sier RBK-kapteinen til Adresseavisen.

Dommer Trond Ivar Døvle. Foto: NTB scanpix

Svaret han fikk var at dommeren mente tre minutter tilleggstid var tilstrekkelig.— Jeg synes vi har en god tone. Han holder et høyt nivå, sier Rosenborgs kaptein.

Selv om begge lag hadde store sjanser mot slutten av kampen, endte oppgjøret i Bodø 0-0.

Bedre etter pause

— Det var en dårlig førsteomgang av oss, da var vi ikke bedre enn dem. Etter pausen synes jeg vi tross alt var bedre. Spesielt på slutten så vi at de ble slitne. Da gjorde vi det vi skal gjøre: Doble på kant og få innlegg, men vi manglet først og fremst flere folk i boksen. I tillegg hadde vi for dårlig presisjon, sier dansken.

Trener Kåre Ingebrigtsen gjør det klart at mye og tøff trening den siste tiden kan være årsak til at Rosenborg nå ikke presterer på absolutt toppnivå. Jensen trekker heller frem kunstgresset i Aspmyra som årsak til at spillet ikke gikk på skinner, særlig i første omgang.

— Det er alltid merkelig å komme fra gress til kunstgress. Det er ingen hemmelighet at en kunstgressbane er glatt. Vi ble litt for tamme i presset vårt, altfor passive. Det fungerte bedre i andre omgang, sier han.

— Ingen typisk 0-0-kamp

Ingebrigtsen mener oppgjøret lørdag kveld ikke var noen typisk 0-0-kamp.

— Det var masse målsjanser begge veier. Det er vanskelig å bryte ned Bodø/Glimt når de trekker seg så dypt. Da får de noen kontringsmuligheter når vi blir utålmodige. Det er de gode på, sier han til Adresseavisen.

Hør siste podkast fra Rasmus&Saga. Her diskuteres blant annet Islands bragd, barnefotball og «Bakenga-gate»: