BODØ/GLIMT — ROSENBORG 0-0

BODØ/TRONDHEIM: Rosenborg så ut til å være i feriemodus da de spilte mot Bodø/Glimt lørdag kveld. Etter 0-0 mot Bodø/Glimt, var eliteseriedebutanten for trønderne, Pavel Londak, en mann med blandete følelser.

— Jeg er veldig fornøyd med å få debuten i serien, men det er frustrerende å miste to poeng på Aspmyra, sier Londak til adressa.no.

Ble buet på

Keeperen var fornøyd med egen prestasjon, samt det offensive, selv om det ikke ble noen mål for Rosenborg.

— Vi hadde mange muligheter i kveld til å score, men maktet ikke å få ballen i mål. Det er frustrerende, fortsetter han.

FØRSTE KAMP: Pavel Londak fikk sin første eliteseriekamp for RBK - mot gamleklubben Bodø/Glimt på Aspmyra. Foto: Per-Inge Johnsen/Digitalsport

36-åringen har spilt i Bodø/Glimt i en årrekke og er nærmest en legende i Nord-Norge, men da han ble byttet inn, var det antydninger til buing på tribunen.— Jeg tenker ikke noe på det. Jeg ble byttet inn for Rosenborg og fokuset mitt, var å stå godt i mål for dem, sier keeperen fra Estland.

Til tross for frustrasjonen over resultatet, poengterer han at han likte å debutere i eliteserien for Rosenborg.

— Det var fantastisk å få serie-debuten.

VIDEO: SE SAMMENDRAG FRA KAMPEN ØVERST I SAKEN.

Tåkete syn

Londak ble byttet inn for André Hansen. Den faste RBK-keeperen fikk en smell i hodet og kneet. Det spekulertes i at det kunne være en hjernerystelse, men keeperen selv sier at det går bra med ham.

SKADET: André Hansen måtte ut i første omgang på Aspmyra. Foto: Per-Inge Johnsen/Digitalsport

— Jeg fikk en smell i hodet og kneet etter en duell med Holmar. Jeg prøvde å fortsette, men det gikk ikke. Det ble tåkete og kneet stivnet, sier Hansen.Selv tror han at han er «fit for fight» inn mot den viktige kampen mot Norrköping.

— Ja, den og den enda viktigere kampen mot Sarpsborg, sier han spøkefullt og legger til: Jeg er ikke lege, men om et par dager tror jeg alt er greit.

Sjelden kost

At Rosenborg er involvert i en 0-0-kamp, er sjelden kost for målvante trøndere, men Hansen klarer å hente noe positivt fra kampen.

— Vi er ikke på topp. Vi visste hva vi kom til mot Bodø/Glimt. Vi har litt å gå på og da er det kanskje greit. Vi får med oss poeng og holder nullen til tross at vi ikke er på toppnivået, avslutter han.

Hør siste podkast fra Rasmus&Saga. Her diskuteres blant annet Islands bragd, barnefotball og «Bakenga-gate»: