SANDNES/BRYNE (Aftenbladet): I dag er siste mulighet for norske klubber å hente nye spillere til høstsesongen. Sandnes Ulf er klubben lokalt som jakter mest intenst, de håper å få på plass to-tre nye i løpet av dagen.

Aftenbladet vet at Sandnes Ulf har lagt inn et bud på Bryne-spissen Oddbjørn Skartun, men så langt har de ikke lykkes i å få napp hos rivalen på Jæren.

Etter det Aftenbladet kjenner til, skal budet være på rundt 150.000 til 200.000 kroner.

Skartuns kontrakt med Bryne strekker seg ut inneværende sesong. Han har tilbud om forlengelse, men så langt har ikke partene kommet til enighet.

Forholder seg til kontrakten

Selv er Skartun lite snakkesalig på spørsmål om han kunne tenke seg å spille for Sandnes Ulf.

— Jeg ønsker ikke å uttale meg. Jeg har kontrakt i Bryne og forholder meg til det, sier han til Aftenbladet tirsdag formiddag.

- Hva synes du om at de ønsker å hente deg da?

— Det er et tegn på at jeg gjør noe som er riktig, og det er jo smigrende. Utover det har jeg ingen kommentar, svarer Skartun.

Sandnes Ulf forsøkte også å hente Oddbjørn Skartun da Asle Andersen trente de lyseblå, men fikk også kontant nei den gangen.

Oddbjørn Skartun har scoret åtte seriemål denne sesongen for Bryne, klubben som nylig solte Viljar Vevatne til Brann og Henrik Breimyr til Start.

— Ikke i nærheten

Bryne-leder Asle Tjøtta avviser kategorisk at de kommer til å godta et bud fra Sandnes Ulf.

— Budet er ikke i nærheten. Dessuten ønsker vi å beholde Skartun her og forlenge kontrakten hans. Skartun er viktig spiller for oss og blir værende her, sier Tjøtta til Aftenbladet.

— Samtidig som jeg kan forstå at Sandnes Ulf prøver seg på ham, spesielt nå som Pontus Engblom ble skadd, har vi gitt dem klar beskjed om at dette er uaktuelt, legger Tjøtta til.

PS: Etter det Aftenbladet kjenner til, har Sandnes Ulf vist interesse for disse spillerne, men så langt fått nei av klubb eller spiller:

Jørgen Hammer, Stabæk

Bojan Zajic, Sarpsborg

Håkon Skogseid, bosman

Jarkko Hurme, Odd

Martin Falkeborn, EIK

Oddbjørn Skartun, Bryne