STAVANGER (Aftenbladet): Viking-spilleren har av forskjellige medier blitt linket til både Brøndby, IFK Göteborg og Elfsborg de siste dagene.

I går meldte svenske medier at IFK Göteborg har kommet med et bud på 1,5 millioner kroner for midtstopperen.

Samtidig holder Viking-direktør Arne Larsen Økland fast på at ingen klubber har kommet med en henvendelse på Bjørdal.

Hovedpersonen påstår også at han ikke har hørt noe om interessen og at han ikke har snakket med sin egen agent, Tore Pedersen, på en god stund.

— Hvis det hadde vært noe konkret så hadde han nok ringt meg. Forrige gang jeg snakket med ham, så var det ingenting konkret på bordet, sier Lædre Bjørdal til Aftenbladet.

- Forlater trolig Viking

Men de tre klubbenes interesse for Bjørdal er neppe diktet opp, og selv om ingen vil innrømme det, er det neppe lenge til det ligger noe konkret på bordet. Senest i går uttalte Bjørdals agent til danske medier at midtstopperen trolig forlater klubben. 27-åringens kontrakt går ut etter sesongslutt. I mai fikk han tilbud om en forlengelse, men den har han foreløpig ikke signert på – og nå tyder mye på at han heller ikke kommer til å gjøre det.

— Jeg har lest i norske medier at Brøndby er ute etter Johan. Jeg kan ikke si mer enn at det er en stor sjanse for at han forlater Viking. Jeg kan ikke si noe om hvorvidt han er på vei til Brøndby, sier Pedersen til tipsbladet.dk.

Vil til utlandet

Pedersen ønsker ikke å utdype kommentaren overfor Aftenbladet.

— Han har seks måneder igjen av kontrakten, og har ikke signert for Viking ennå. Da er det naturlig at mange klubber ser på ham. Det er flere som har meldt sin interesse. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Pedersen.

Bjørdal legger ikke skjul på at han har lyst til å spille for en utenlandsk klubb.

— Jeg har alltid hatt en drøm om å spille i utlandet og jeg tror de fleste spillerne i Viking-garderoben ville svart akkurat det samme. Det er viktig å ha ambisjoner, sier Lædre Bjørdal til Aftenbladet.