Johan Lædre Bjørdal kan bli den neste ut portene på Viking stadion. Johan Lædre Bjørdal kan bli den neste ut portene på Viking stadion. Foto: NTB scanpix

Bjørdal-agent: - Stor sjanse for at han forsvinner

Mye tyder på at midtstopperen er på vei bort fra Viking.

Onsdag formiddag forsterket Brøndby forsvaret sitt med stopperen Michael Almebäck fra Club Brugge.

Likevel kan det virke som om den danske klubben ikke er mettet, og at Vikings midtstopper Johan Lædre Bjørdal fremdeles er aktuell. Dermed er en gjenforening med allerede Brøndby-klare Martin Ørnskov ikke utelukket.

Snart Bosman-spiller

27-åringen er på utgående kontrakt, og eventuelle interesserte klubber trenger neppe grave dypt i lommeboka for å sikre seg tjenestene til egersunderen. Til en dansk avis sier agent Tore Pedersen at det er en stor sjanse for at Bjørdal forlater klubben han har spilt for de siste tre sesongene.

— Jeg har lest i norske medier at Brøndby er ute etter Johan. Jeg kan ikke si mer enn at det er en stor sjanse for at han forlater Viking. Jeg kan ikke si noe om hvorvidt han er på vei til Brøndby, sier Pedersen til tipsbladet.dk.

Pedersen ønsker ikke å utdype kommentaren overfor Aftenbladet.

— Han har seks måneder igjen av kontrakten, og har ikke signert for Viking ennå. Da er det naturlig at mange klubber ser på ham. Det er flere som har meldt sin interesse. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Pedersen.