Forren var en av Moldes beste spillere i søndagens bortekamp mot Stabæk, og det var neppe tilfeldig. Stopperen har jobbet knallhardt for å være i form fra første minutt i eliteserien, og håper han klarer å utvikle seg ytterligere både for Molde og Norge.

— Jeg tør nesten ikke si det, men tallene viser at jeg er ti kilo lettere nå enn på tilsvarende tid i fjor. Det er skummelt å tenke tilbake på. Nå ser jeg imidlertid fremover og føler meg veldig bra, sier Forren til Rbnett - og fortsetter:

Vegard Forren, her fra runde to-kampen borte mot Bodø/Glimt i fjor, da han ifølge seg selv veide ti kilo mer enn i dag. Foto: NTB scanpix

— Forskjellen er stor. Man får et godt bilde på hvor mye det er snakk om når man går inn på styrkerommet, løfter opp en ti kilos manual og løper med den. Jeg har jobbet godt, trent knallhardt og gjort mye rett i forhold til tidligere, sier han.

Frustrasjon og misnøye

Molde slet voldsomt på den ujevne Nadderud-matta søndag kveld, og leverte en 1. omgang som var langt under pari. Etter hvilen gikk det imidlertid litt bedre, og to klassescoringer fra Mohamed Elyounoussi sikret sesongens første trepoenger for de blåhvite.

— Det var to lag som ville spille fotball utpå her i dag, men det lugga veldig på grunn av det tørre underlaget. Vi var frustrerte og misfornøyde i pausa, og bestemte oss for å ta tak alle mann. Det funka, og vi fikk to fine mål av Moi. Han er utrolig flink til å jage ballen helt inn, og fikk betalt for det i dag, sier Forren.

Gulljagende Molde fikk bare med seg ett poeng etter en variabel sesongpremiere mot Tromsø, og blendet heller ikke publikum med finspill og feiende flott fotball på Nadderud. Det bekymrer ikke Forren.

— Det lugger alltid litt i starten av sesongen. Vi har imidlertid forberedt oss godt, spilt viktige kamper og jeg liker å tro at vi er der vi skal være. Vi kommer til å bli bedre og bedre for hver kamp vi spiller. Fire poeng på de to første kampene må vi nesten si oss fornøyde med. Stabæk på Nadderud er en tøff bortekamp, og det er ikke mange som kommer hit og henter tre poeng, sier han.

Ingen påskeferie

Selv om tredje serierunde i eliteserien ikke spilles før 1. april, blir det ikke noen påskeferie for Vegard Forren. Etter søndagens kamp dro han nemlig rett på samling med landslaget, som skal spille treningskamper mot Estland og Finland 24 og 29. mars.