— Det er vel nesten bare mot Brann i Bergen, og kanskje en eller to kamper til at vi ikke har ført kampen. Vi er ikke dårlige, og ingen kan ta i fra oss at vi ikke har godt spill til tider, mener svensken.

Dorsin fikk et plaster på såret under tapet mot Start; å score RBKs eneste mål i Kristiansand. Fra 10 meter skrått ute i Start-feltet banket han ballen i mål.

— Jeg snappet opp et hardt innlegg fra Sapara, og fikk en god tuch. Da var det bare å skyte, forteller venstrebacken som ikke har scoret siden 5. august 2006, da han scoret 2-0 målet i 3-2-seieren mot Vålerenga på Lerkendal.

- Det pleier å bli et eller to mål i året, så det er en sjelden glede, smiler Dorsin.

Allerede på tirsdag venter en, på papiret, langt tøffere motstander på Dorsin og Rosenborg. Men 2-1-tap for svakt plasserte Start i Kristiansand gjør ikke Dorsin mer bekymret før møtet med mektige Chelsea i Mesterligaen om få dager.

— Svaret på det spørsmålet er enkelt: Denne kampen betyr ikke noe for innsatsen i Metserligaen. Der kan vi spille uten press, og gå ut med alt å vinne. Vi skal ut og ha det gøy på banen, mener Dorsin.

Mesterligakvalifiseringen har gått smertefritt for Rosenborg i år, selv om motstanden nok har vært av det enkleste man kan forvente i en slik kvalik. Dorsin håper trenden fortsetter i selve turneringen, selv om han ser en svakhet i laget dersom RBK er bedre motivert foran europacupen enn den norske serien.

- Vi har hatt mer flyt ute i Europa enn her hjemme. Kanskje har det å spille ute vært den lille gulroten som har drevet oss. Det er en gulrot som ikke burde trenges i så fall. Vi burde ha nok motivasjon foran alle kamper! Men det er vanskelig å si om det er tilfellet for oss i år, avslutter målscoreren.