Liverpool-keeper Pepe Reina og Chelsea-spiss Fernando Torres møtes i helgen. Foto: Digitalsport

London-klubben smadret overgangsrekorden i England i går, og hentet Fernando Torres fra Liverpool for 461 millioner kroner. Den spanske superstjernen var imidlertid ikke med da Chelsea slo Sunderland 4-2 på bortebane tirsdag .

Han fikk i stedet en omvisning på klubbens treningsanlegg på Cobham, etterfulgt av en trening sammen med Chelseas fysiske trener Chris Jones .

Ironisk nok får han sin debut når Liverpool gjester Stamford Bridge søndag.

– Det er ikke helt perfekt for meg, men vi må se hva som skjer. Jeg har bare gode ting å si om Liverpool. De gjorde meg til en topp spiller, og ga meg muligheten til å spille på det høyeste nivået. Jeg kommer aldri til å si noe negativt om Liverpool. Jeg har vært veldig fornøyd i klubben, men nå er historien annerledes, og jeg spiller for Chelsea, sier Torres til Chelseas hjemmeside .

Les også:

26-åringen har gjort mange røde supportere rasende på grunn av overgangen til Chelsea. I går brant flere Liverpool-fans trøyen til spanjolen utenfor klubbens treningsfelt Melwood .

– Et svik fra Torres, uttalte også formann i Liverpools norske supporterklubb, Per Christian Møller, i går.

Les også:

Torres derimot har ingen problemer med å legge Liverpool-tiden bak seg.

– Dersom jeg får muligheten til å spille, så vil jeg gjøre mitt beste for Chelsea, og forhåpentligvis score, sier Torres, og legger til at han har ønsket seg vekk fra Liverpool en stund.

– Jeg har følt siden i fjor sommer at jeg trengte å ta et steg videre i karrieren min og for mine ambisjoner som fotballspiller. Jeg kommer til et lag som er helt i toppen. Det er ikke et nivå etter Chelsea, sier han.

Sinte Liverpool-supportere viste sin misnøye med Fernando Torres ved å brenne drakten hans mandag kveld. (Foto: Scanpix)