— Det vi har sagt, er at vi er interessent i å sette oss ned med han og diskutere hva vi kan få til. Men det var først og fremst med tanke på neste år. Vi har hatt en dialog gående gjennom tekstmeldinger, sier klubbdirektør Henrik Hoff til smp.no.

- Kan det bli aktuelt å hente han nå, om det er mulig?

— Om situasjonen skulle oppstå, så må vi først av alt ha et møte. Det må vi om det er snakk om nå eller om fire år. Det er vanskelig for meg å si om han kan være interessert i en overgang hit nå. Jeg kjenner ikke til det som eventuelt måtte skje i India, det har jeg kun lest gjennom media, sier Hoff.

Tidligere i sommer ble det klart at Riise skulle fortsette karrieren i India. Klubbvalget skulle bli offentliggjort på konas blogg, men 34-åringen står fortsatt uten en klubb. Riise har selv sagt at klubbvalget hans har vært klart hele veien, men at han ikke vil offentliggjøre det fordi det skal være en stor annonsering rundt det.

Ifølge Dagbladet skriver den indiske avisen Times of India at hele overgangen er i fare. Riise skal ha sendt et brev til klubben Kerala Blasters der han ber om en avklaring rundt kontrakten hans. Hvis ikke overgangen går i orden i løpet av de neste fem dagene, anser venstrebacken seg som fri til å finne en annen klubb, hevder Times of India.

Avisen skriver at klubben kan hente en storspiller fra utlandet som de kan lønne høyt, men at de nå skal ha valgt å hente den spanske forsvarsspilleren Carlos Marchena. Det kan bety at klubben kan være interessert i å la Riise gå.