Kampens første mål kom etter 49 minutter. Hull-keeper Allan McGregor slo et skudd rett ut i feltet. Der kom Andy Carroll seg foran en forsvarer, slik at den storvokste angriperen enkelt kunne prikke ballen i mål.

Carroll har slitt mye med skader de siste årene, men virker nå å ha funnet formen. Søndagens enkle scoring var hans femte seriemål på de åtte siste kampene.

Innbytter Morgan Amalfitano doblet til 2-0 da han ble tredd gjennom av Enner Valencia etter 69 minutter.

Downing avgjorde

Og bare tre minutter senere sørget Stewart Downing for å ødelegge det lille håpet Hull hadde om poeng. Etter flott angrepsspill var midtbanespilleren sikker da han ble spilt gjennom alene med keeper. 3-0 sto seg kampen ut.

For West Ham har årets sesong vært av det positive slaget. Men på lagets fire siste kamper hadde de kun samlet sammen to poeng. Dermed var seieren over nedrykkstruede Hull viktig for å henge med på øvre halvdel.

De tre poengene betyr at Hull nå er på 7.-plass. Fire poeng skiller opp til 4.-plassen som gir spill i mesterligakvalifiseringen.

For Hull var kampen et nytt bevis på hvorfor de ligger på nedrykksplass. Laget virket tannløse hver gang de nærmet seg West Hams mål. Også foran eget mål var gjestene altfor svake søndag. (©NTB)