Lillestrøm-treneren måtte likevel innse at det var romsdalingene som stakk av med alle poengene.

— Jeg syns vi fortjente poeng etter prestasjon og innsats. Vi møter et meget godt lag, men vi er ikke noe dårligere enn Molde i dag, og det er vel tilfeldigheter som avgjør poengterer svensken.

Roser innsatsen

Haglund mener laget, tross noen uheldige omstendigheter og tidlige bytter greide seg meget bra.

— Vi kommer litt ut av rytmen når vi må bytte ut Johan Andersson og Bjørn Helge Riise tidlig i kampen. Det er nøkkelspillere for oss, og det gjør det ikke enklere. Men den innsatsen vi legger ned utover i kampen er stor, og vi vil veldig mye, sier han.

Men til tross for stor innsats klarte Haglunds mannskap aldri å skape allverden mot et godt defensivt organisert bortelag som åpenbart var godt forberedt på det som ventet på Åråsen.

Snakker ned Molde-drøying

Hjemmepublikummet lot seg gang på gang irritere av Moldes tilsynelatende uthaling av tid utover i kampen.

Likevel vil ikke Haglund bruke tid på å diskutere om Molde oppførte seg i overkant destruktivt når de forsvarte sin ledelse i 2.omgang.

— Molde drøyde tid, men det er ikke noe vi legger noe energi på nå. Det går ikke ann å drive å fundere på det i etterkant, forklarer han.

Syntes du dommeren tok tak i dette?

— Som sagt, vi bruker ikke energi på dette, eller på dommeren nå i etterkant, sier han.

- Fofana er fantastisk

Moryke Fofana var et friskt pust for Lillestrøm ute på venstrekanten, og markerte seg flere ganger med sine gode driblinger.

Hjemmelaget flyttet mye folk inn i boksen mot slutten, og selv om Haglund beskriver sin elev som en fantastisk spiller mener han driblekongen må lære seg å slå inn ballen litt tidligere.

— I dag var det ikke noe tvil om at han burde slått inn litt tidligere i noen situasjoner. Når han gjør noe fantastisk, må han av og til nøye seg med å slå inn ballen, i stedet for å ta en dribling for mye, sier Haglund og legger til:

— Men Fofana er en fantastisk spiller som det kommer mye mer fra framover, avslutter han.