Etter en solid gjennomført sliteseier borte mot Lillestrøm har Molde nå for alvor festet grepet helt øverst på tabellen når ni serierunder er spilt.

Likevel toner han ned all eventuell gullprat, og spår at flere lag, og ikke bare Strømsgodset vil gi dem kamp helt inn.

— Jeg hører at mange går rundt og prater om at Molde er klart best. Jeg er ikke så sikker på det. Det er hvertfall fire lag som kommer til å være oppi der, sier han.

Den tidligere U21 landslagssjefen nevner Strømsgodset, Viking og Rosenborg, alle med brede staller, som de han tror vil gi Molde hardest kamp i år.

- Ikke det viktigste hvem som leder

Laget fra rosenes by har syv seire på ni kamper i eliteserien så langt, men selv om uttellingen har vært bra hittil er Skullerud mer opptatt av at laget hans fortsetter å ta form, og leverer gode prestasjoner uke etter uke.

— Vi har bare spilt en tredjedel foreløpig, så å snakke for mye om hvem som leder nå er ikke det viktigste. Det viktigste er at jeg ser igjen i kamp, det vi prøver å få til hver dag på trening og det har jeg gjort til gangs hittil i år, sier han.

Ole Gunnar Solskjærs etterfølger forteller at Molde liker seg på toppen av tabellen, men erkjenner samtidig at han har latt seg overraske noe av den gode poengfangsten i vår.

— Realistisk sett har vi kanskje tatt flere poeng enn det vi turte håpe på da vi startet. Det må jeg innrømme. Når det er sagt, er jeg først og fremst veldig konfortabel med det vi presterer. Vi er så solide hver gang, og alle seire vi har tatt til nå har vi tatt fortjent, poengterer han.

- Ekstremt med målsjanser

Molde har underholdt i mange av kampene sine i vår, med sitt offensive og sjanseskapende spill, men mot Lillestrøm på fotballens festdag 16.mai, kom seieren riktignok ikke enkelt.

Gjestene skapte sine sjanser også på Åråsen, men kan takke en god defensiv organisering for at det ble tre poeng.

Skullerud påpeker at han er meget godt fornøyd med at laget hans virker å fungere også når laget hans ikke dominerer kamper.

— Vi er gode både framover og bakover. Vi kan spille kamper hvor vi produserer ekstremt mange målsjanser som vi har gjort tidligere i år og at vi kan vinne jevne kamper på bortebane med solid forsvarsspill. Vi har rett og slett mange strenger og spille på, og er gode, avslutter han.