PÅL VESTLY HEIGRE 7

To kanonredninger i 2. omgang. Gjorde få feil. Valgte ofte å bokse i feltet, men kunne tatt ballen i fast grep noen ganger.

HANS NORBYE 6

Hadde brukbar kontroll sammen med Moldskred på høyresiden. Gjorde kloke valg og lot seg ikke stresse.

MAGNAR ØDEGAARD 6

Midtstopperen ryddet godt opp i det meste. Holdt på glippe i en situasjon etter hvilen, men Heigre fikk tak i ballen.

SIMEN WANGBERG 7

Sto godt i duellene og stanget ballen unna utallige ganger. Gjorde få feil.

KENT-ARE ANTONSEN

Scoret på frispark, men fikk seg en smell i låret og måtte ut etter 18 minutter. Spilte for lite til å få karakter.

REMI JOHANSEN 6

Fungerte bra i tospann med Landu-Landu. Ikke så synlig offensivt.

CHRISTIAN LANDU-LANDU 7

Ryddet unna i flere farlige situasjoner. Utrolig dyktig til å stresse ballfører.

VIKTIG SEIER: Tromsø-spillerne jubler for 2-0 over Molde fredag kveld. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

MORTEN MOLDSKRED 5

Solid jobb defensivt. Avsluttet for dårlig da han hadde noen brukbare skuddmuligheter.

MARCUS HANSSON 7

Fikk tierrollen fra start og skaffet straffen. Vakker scoring! Viktig på dødballer. Ble sliten i 2. omgang.

MAGNUS ANDERSEN 6

Mye involvert helt fra start og sto for innlegget som førte til 2–0. Oppofrende i det defensive arbeidet.

ZDENEK ONDRASEK 5

Skaffet frisparket som TIL scoret på, men skjøt en svak straffe som Nyland reddet. Ikke helt venn med ballen.

LASSE NILSEN 6

Hurtigtoget fra Bleik kom inn for Antonsen etter 18 minutter. Gjorde en livsviktig redning på strek etter en drøy halvtime.