— På en skala fra 1 til 10 må jeg si at dette er 12. Dette er veldig deilig, sa en perleblid Simen Wangberg etter 2-0-seieren mot Molde.

Etter at TIL hadde tatt ledelsen 2-0 etter en drøy halvtime av kampen, og også brent et straffespark innen den tid, ble det stort sett en forsvarskamp den siste timen.

Simen Wangberg var naturligvis veldig fornøyd etter seieren mot Molde (Arkivfoto). Foto: NTB Scanpix

— Molde er et godt lag og de skaper halvsjanser. Det blir en konsentrasjonsprøve for oss som står der bak. Det fantastisk deilig å ta med oss poengene, konstaterer TIL-kapteinen.

— Et boost for hele laget

Men Moldes offensiv ga aldri noe reduseringsmål.

— Jeg synes Pål (Vestly Heigre, keeper) står godt frem med noen viktige redninger. Ellers er jeg fornøyd med hvordan hele forsvarslinja står. Vi slipper ikke Molde til allverden, sier TIL-trener Steinar Nilsen.

— Det er utrolig deilig å ta tre poeng mot Molde. Det gir et boost for hele laget, sier TILs nye keeperhelt Heigre, som ikke vil avsløre hvor lysten han er på en lengre avtale med TIL.

— Jeg har ikke lyst til å kommentere noe om det, sier målvakten.

- Hva med å forlenge en avtale ut sesongen?

— Jeg trives godt i TIL, så kanskje det.

Tror på Åsen-comeback

Til dagens kamp måtte Gjermund Åsen kaste inn håndkleet i siste liten med en lårskade. Med 16 dager til neste kamp mot Strømsgodset, tror Steinar Nilsen at TILs offensive profil vil være tilbake i spill straks.

— Det er 16 dager til neste kamp. Han skal få et opphold til han også, og pleie han har fått i låret sitt. Så regner jeg med han er klar til en god treningsperiode om tre-fire dager han også, sier TIL-treneren.