ALFHEIM (iTromsø): Thomas Kind Bendiksen var lenge en stor profil på Alfheim, og spilte for TIL fra 2012 til 2014. Før denne sesongen signerte han for regjerende seriemester Molde, uten at oppholdet til nå har vært en suksess for harstadværingen. Det har kun blitt 139 minutter på banen for de blå, og i dag satt han hele kampen på benken mot sin tidligere arbeidsgiver.

— Klubbytte er ikke aktuelt akkurat nå, i hvert fall er det ikke noe ikke jeg har begynt å tenke på. Jeg er fornøyd med utviklingsarenaen jeg har i Molde, der jeg trener med mange av landets beste spillere daglig, sier Kind Bendiksen til iTromsø i pressesonen etter at 0-2-tapet var et faktum.

TIL-retur?

Kind Bendiksen var svært sentral da TIL rykket opp forrige sesong, og avslører at det ikke er helt utenkelig med en retur til Alfheim.

— Ser vi deg i TIL-drakt igjen?

— Det vil jeg ikke spekulere i, men jeg håper at en dag at jeg kommer tilbake til TIL.

- Men ikke i nærmeste framtid?

— Nei, ikke i nærmeste framtid.

— De fortjener mer støtte

Ole Martin Årst meldte i går at "Gutan" berger plassen. En påstand den tidligere TIL-spilleren er enig i.

— Det er et sterkt et TIL-lag med mange gode spillere, og de har ingenting å gjøre på bunnen av tabellen. Det håper jeg flere folk i Tromsø også innser, og at dem kommer på kamp å støtte laget sitt, sier Kind Bendiksen.