— Jeg håper Myggen kommer til å spille. Han legger noen usedvanlig intelligente pasninger. Det er bare til å løpe så kommer ballen, sier Leif Otto Paulsen til fvn.no.

DIREKTE 18.00: Start – Sandnes Ulf

Og Myggen på banen får venstrekanten etter alt å dømme oppleve søndag, for ifølge Starts hjemmeside har trener Arne Sandstø nå bekreftet at Starts nygamle nummer sju vil få spilletid søndag kveld. På spørsmål om han kunne love Myggen spilletid fra forbipasserende på Starts stand i Markens lørdag, svarte nemlig treneren slik ifølge ikstart.no:

- Ja, men han holder neppe i 90 minutter.

Myggen bestemte seg for å gjøre comeback for Start 9. juli, og oppgjøret mot Sandnes Ulf har lenge vært prikket inn som en passende returdato.

Populær blant unggutta

— Var han helten din i guttedagene, Paulsen?

- Ja, helt klart. Jeg fikk for eksempel Myggen-boken til jul. I mine øyne er han utvilsomt tidenes beste norske fotballspiller. Det blir utrolig moro om jeg får spille sammen med ham, og jeg ser ikke bort fra at han kan være med gi laget mer fart , sier Paulsen.

Hellemyr-gutten får støtte av Jesper Mathisen, midtstopper mot Sandnes Ulf søndag.

- Det blir veldig gøy å spille med Myggen. Vi har veldig mye å lære av ham, og han vil helt sikkert heve oss alle. Dessuten vil det komme flere folk, og det i seg selv vil være med på å tenne oss.

— Hva synes du om det han har levert på treningene?

- Det er bare til å komme for dem som ønsker å se gøyale ting på en fotballbane. Og i tillegg til å være uortodoks i spillestilen slår han nesten ikke feilpasninger. Det er nesten så vi kan si til ham på forhånd om vi ønsker å ha ventilen opp eller ned , ler Mathisen, og legger til:

- Myggen virker veldig motivert og i godt humør.

- En legende

Også Aram Khalili mener 37-åringens innkomst i laget har vært til stor inspirasjon.

- Det blir fantastisk å spille med en slik legende. Myggen er i besittelse av et utrolig overblikk som kan gi laget en helt ny dimensjon , sier Khalili.