Dermed ligger det meste til rette for et etterlengtet Myggen-comeback når Start tar imot Sandnes Ulf søndag klokken 18.00. – Beinet føles bra og jeg har ellers ingen problemer med kroppen, sier Myggen til fvn.no etter fredagens ettermiddagstrening på Sør Arena, som var lagets siste foran søndagens kamp.

Kan du spille hvis du blir tatt ut på laget?

– Ja, smiler Myggen og viser tommel opp.

Kan åpne for Myggen

Midtbanetrioen Christer Kleiven, Morten Hæstad og Espen Børufsen er alle usikre foran Sandnes Ulf-kampen. Blir de ikke meldt klar til kamp på søndag, må andre krefter slippe til.

– De har trent alternativt i det siste, og også i dag. Vi må teste dem inn mot kampen på søndag før vi har klarhet i hvem som er aktuelle, sier Start-trener Arne Sandstø.

Vil Myggen starte?

– Vi skal se an situasjonen de to dagene inn mot kamp. Det er mulig spillere blir friskmeldt innen den tid, så laget er ikke helt klart, sier han.

Spiller Myggen hvis Kleiven, Hæstad og Børufsen ikke rekker kampen?

– Vi har fortsatt noen spillere i bakhånd hvis det skulle skje, men vi spiller uansett med de elleve beste til enhver tid, sier en hemmelighetsfull Sandstø.

Holder ikke 90 minutter

Sandstø var fornøyd med det han fikk se på lagets siste treningsøkt foran søndagens kamp.

– Like foran kamp fokuserer vi mest på å henge sammen som et lag, men det var stort trøkk og engasjement i spilldelen av treningen, sier han.

Han tror ikke Myggen er klar for en hel kamp foreløpig.

– Han er ingen 90-minuttersmann ennå, men han tar hele tiden steg i riktig retning. En kamp er helt annerledes enn tredemølle og sykling, men til slutt er det bare han selv som vet hvor lenge han holder, sier Start-treneren.

Også Starts fysioterapeut, Gunnvor Halmøy, er usikker på hvor lenge Myggen holder i kampsituasjon.

– Det er uvisst, og kommer også an på formen på søndag. Likevel vil jeg anta at han holder i 60 minutter – som jeg tidligere har uttalt, sier hun.