For selv om Odd tapte tre poeng på slutten igjen, mente Dag-Eilev Fagermo at mandagens prestasjon var mer enn god nok fra hjemmelaget.

— I dag spiller vi bra og jobber steinhardt. Jeg er meget godt fornøyd, smilte Fagermo etter kampen, til tross for at seieren glapp helt på tampen.

— Selvfølgelig gikk vi fra himmel til helvete på slutten der, men i dag syntes jeg det var mye å glede seg over uansett. Vi klarte i store deler av kampen å presse Rosenborg høyt og trykke dem tilbake på banen. I tillegg skaper vi mange sjanser, forklarte han.

- Champagnefotball

Fagermo hadde også et par rosende ord å komme med overfor Rosenborg.

— Fotballmessig var dette en topp Tippeligakamp. Champagnefotball, skrøt telemarkingen.

— Hvis ikke dette var propaganda for fotballen, så vet ikke jeg. Bare synd at regnværet gjorde sitt til at noen tusen tilskuere holdt seg hjemme.

Statistikksenter Eliteserien:

Vil forsterke

Men selv om Odds formkurve bare peker oppover om dagen, ser Fagermo klare utviklingsmuligheter. Han har også sett seg ut et par posisjoner han ønsker å forsterke når overgangsvinduet åpner til sommeren.

- Ja, vi er på utkikk etter en spiller på høyresiden. Enten en back eller en ving. Kanskje begge deler. Vi får se, kommenterte han.