Fire sting på tvers av stortåa på skuddfoten holder fortsatt RBK-spissen på sidelinja.

— Jeg kan ikke springe, så per i dag er jeg en gående. I tillegg sykler jeg, så jeg får trent. Men jeg kjenner nå at det er ømt i tåa etter treningsøkten.

Stygg tå

Til tross for at han ikke er i nærheten av å kunne trene med resten av laget, har han ikke helt gitt opp kampen mot Strømsgodset på søndag.

— Det er helt umulig å vite nå om jeg kan spille på søndag. Jeg regner med at det blir sykling i morgen også. Men dersom jeg får trent med de andre på lørdag, friskmelder jeg meg selv til kampen, sier han.

Men når Iversen kipper av seg joggeskoen og viser fram tåa, ser den langt fra kampklar ut.

— Du får ikke ta bilde av en så stygg tå, sier han og flirer.

Bet tennene sammen

Til tross for at såret både er bredt og dypt, ble Iversen sydd uten bedøvelse. Den selvvalgte smerten skyldtes at han skulle imponere damene.

- Legen som sydde meg var lege for det svenske damelandslaget. Da han spurte meg om jeg skulle ha bedøvelse, var flere av de svenske damespillerne tilstede. Da måtte jeg jo tøffe meg litt.

Uten damer tilstede, hadde jeg nok bedt om ei sprøyte. Det var vanvittig vondt, men jeg bet tenna sammen og smilte, humrer Iversen.

Merkeligere skade tidligere

Selv om bassengskader definitivt sorterer under kategorien «kuriøse fotball-skader», har Iversen en enda mer kuriøs skadehistorie.

— Som juniorspiller hadde jeg ødelagt noe i kneet, og gikk med foten gipset. Jeg gikk på krykker da jeg skled. Da jeg skulle gjenvinne balansen med den friske foten, tråkket jeg rett ned på ispiggen på krykken og fikk et stort hull under foten. Den skaden slår basseng-uhellet, sier han.